7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Arieșul Mihai Viteazu este campiona județului Cluj

Cele mai citite

Arieșul Mihai Viteazu a câștigat meciul contra echipei Speranța Jucu și, cu o etapă înainte de finalul campionatului ligii a IV-a, câștigă primul titlu de campioană din istoria clubului.

Sub tutela antrenorului Valentin Șandru, Arieșul Mihai Viteazu scrie istorie. Conducerea echipei a făcut cea mai bună alegere când l-a numit pe Valentin Șandru în funcția de antrenor principal, experiența și tenacitatea dânsului făcând posibilă această mare realizare. Câștigarea campionatului ligii a IV-a a fost unul dintre cele mai prestigioase obiective pentru mulți dintre jucătorii echipei Arieșul Mihai Viteazu.

Arieșul Mihai Viteazu a câștiga acest campionat de fotbal, pentru că a fost o echipă puternică, bine pregătită și bine antrenată. Valentin Șandru a implementat o strategie eficientă pe parcursul meciurilor și și-a pregătit fizic și psihic jucatorii pentru a le atinge potențialul maxim.

Felicitări Arieșul Mihai Viteazu pentru acest titlu de campioană a ligii a IV-a.

Succes la baraj!

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

💙💚👩‍🎓🧀🍲🥧 Vă invităm cu bucurie la ediția a XVII-a a Festivalului Produsului Tradițional, susținut de studenții din anul IV...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img