7.2 C
Cluj
luni, aprilie 22, 2024
No menu items!

Arieșul Mihai Viteazu joacă cu titlul pe masă contra echipei Speranța Jucu

Cele mai citite

Sâmbăta, 6 mai, la Baza Sportivă din localitatea Mihai Viteazu, se joacă meciul pentru titlul de campioană a ligii a IV-a. Liderul clasamentului ligii a IV-a, Arieșul Mihai Viteazu joacă acasă împotriva echipei ACS Speranța Jucu, echipă clasată pe locul 7, cu 30 de puncte. În cazul în care echipa antrenată de Valentin Șandru câștigă, Arieșul Mihai Viteazu este noua campioană a ligii a IV-a, cu o etapă înainte de finele campionatului.

Arieșul Mihai Viteazu are un avans de 5 puncte față de ocupanta locului 2, Vulturul Mintiu Gherlii. Vulturul Mintiu Gherlii joacă în deplasare la Triteni, contra echipei Unirea Triteni.

Totuși, în cazul în care Arieșul Mihai Viteazu pierde meciul și Unirea Triteni bate acasă Minitiu Gherlii, Arieșul Mihai Viteazu câștigă campionatul, ultima etapa nefiind relevantă.

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un turdean și un clujean revoluționează comerțul online cu Piața-AMZ.ro, site-ul pentru produse resigilate la prețuri corecte

Într-o lume în care consumatorii caută mereu opțiuni convenabile și accesibile, doi antreprenori din inima municipiului Turda au adus...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img