7.2 C
Cluj
sâmbătă, decembrie 9, 2023
No menu items!

Darius Indrei a dus-o pe Unirea Alba Iulia în play-off. Triplă de senzație a tânărului fotbalist

Cele mai citite

Unirea Alba Iulia a reușit să prindă play-off-ul ligii a III-a după un meci excelent contra echipei Avântul Reghin. Unirea Alba Iulia a spulberat echipa adversă cu scorul de 4-0, Indrei Darius marcând trei goluri. L-am chestionat pe Indrei Darius cu privire la primul lui hatrick, într-un meci oficial, pentru Unirea Alba Iulia.

Adrian Soporan: Cum a fost meciul?

Darius Indrei: A fost un meci destul de greu, cu un adversar puternic, ne-am așteptat la asta. O primă repriză echilibrată, dar în a doua repriză i-am dominat categoric pe fondul superiorității noastre fizice și numerice.

Adrian Soporan: Ești la primul hatrick?

Darius Indrei: Sunt la primul hattrick într-un meci oficial la liga 3-a.

Adrian Soporan: Gânduri de promovare?

Darius Indrei: Nu am avut acest obiectiv la începutul campionatului. Pentru acest an vrem să reconstruim o echipă solidă, în fiecare meci intrăm pe teren cu gândul doar la victorie și vom lupta să o obținem în fiecare meci care va urma. Noi jucam fără presiunea unui obiectiv și asta se vede pe teren, dar nu ne vom da deoparte de la orice confruntare cu oricine. În playoff ne vom măsură forțele cu cei mai puternici din serie și vom putea vedea la ce nivel ne aflăm atunci.

Unirea Alba Iulia joacă în următoarea etapă cu Cugir, un meci fără mare miză ambele fiind calificate în play-off!

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

A început turneul caritabil pentru Asociația Autism Câmpia Turzii. Cea mai “tânără” echipă este formată din puști de 13 ani: “Am venit să jucăm...

A început turneul caritabil de strângere de fonduri pentru Asociația Autism Câmpia Turzii. La acest turneu s-au adunat 12...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img