7.2 C
Cluj
joi, iulie 25, 2024
No menu items!

Darius Indrei, cel mai talentat fotbalist din zona noastră!

Cele mai citite

Darius Indrei, jucătorul echipei de liga treia, Unirea Alba Iulia, este de departe cel mai bun fotbalist din zonă, zonă pe care o putem extinde până unde vrem noi. Darius a jucat la Unirea, ISCT, Sticla Arieșul Turda, Victoria Viișoara. În prezent este titular incontestabil la Unirea Alba Iulia. Darius și-a ajutat foarte mult echipa „divizionara C” în parcusul din campionat și ulterior în play-off-ul ligii a III-a. Sâmbăta, 13 mai, în „derby-ul de Alba”, Unirea Alba Iulia a câștigat contra echipei Metalul Cugir cu scorul de 2-1, golul care a adus victoria fiind marcat de Indrei după o torpilă de la 20 de metri.

Revenind la titlul articolului, Darius Indrei este de departe cel mai talentat fotbalist din zona noastră, lucrul acesta putând fi confirmat de toți oamenii de fotbal.

Putea fi mult mai departe, liga II cel puțin, dar în urmă cu 3 – 4 ani, Indrei a suferit o accidentare destul de urâtă (ruptură de ligamente și de menisc) care a necesitat operație. Și-a revenit și e pe cai mari.

E tânăr, 21 de ani, cu potențial maxim în fața. Are tehnică și abilități excelente în controlul mingii, dribling, pasă, șut. Viteza, agilitatea, forță, rezistență, inteligența determinarea și pasiunea fac din Darius Indrei un jucător de top pe care, sperăm, să îl vedem mai sus de liga a II-a. De ce? Pentru că merită!

Fotocredit: ziarul unirea

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Video. ANER- Tresar din vis ( Remake 2024)

ANER a promis și și-a ținut promisiunea! A scos remake-ul piesei care a rupt în anii 2000, Tresar din...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img