7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Elevii Colegiului Tehnic Victor Ungureanu au avut parte de un exercițiu al democrației în cadrul proiectului „Aspyre”

Cele mai citite

Miercuri, cu începere de la orele 12.00, la Colegiul Tehnic Victor Ungureanu, s-a lansat un proiect de o necesitate primordială pentru elevii Colegiului și nu numai. Asociația Polylogos, reprezentată de soții Bocăneală, Liviu și Camilla, au pus în exercițiu o ședință cu și despre democrație, pe înțelesul elevilor de liceu. Ținând cont de faptul că unii dintre ei vor vota în 2024, Liviu Bocaneală i-a pus în fața faptului împlinit și au adus persoane importante din viața publică, sfera politică și administrativă.

 

Invitații speciali ai evenimentului au fost: Senatorul de Cluj, dnul Cristian Bordei, consilierul județean, dnul Cătălin Sălăgean, secretarul general PCT, Nicolae Ștefan, și consilierul local, Finica Oltean, elevii profitând de prezența acestora și le-au pus diverse întrebări.

 

Dna Monica Cherecheș, directorul CTVU, s-a declarat plăcut impresionată de implicare elevilor și de setea de cunoaștere a tot ceea ce înseamnă democrație. Evenimentul a fost un real succes, elevii punând tot felul de întrebări și chiar având sugestii și cereri pentru conducerea școlii.

 

Atât senatorul Bordei cât și consilierul local Finica Oltean le-au propus elevilor implicați în proiect să dea piept cu ceea ce înseamnă o ședință parlamentară respectiv o ședință de consiliul local. Propunerea unui parteneriat de acest fel le-a surâs elevilor

 

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

💙💚👩‍🎓🧀🍲🥧 Vă invităm cu bucurie la ediția a XVII-a a Festivalului Produsului Tradițional, susținut de studenții din anul IV...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img