7.2 C
Cluj
duminică, aprilie 28, 2024
No menu items!

Turda are dublu campion european la karate. Cine este cel care ține steagul României deasupra capului

Cele mai citite

În perioada 15 – 19 noiembrie s-a desfășurat, în Franța, la Atibes Azur Arena D’antibes, Campionatul  European de Karate. La această competiție internațională au participat 24 de țări. Printre sutele de participanți, Clubul Samurai Turda a avut un parcurs incredibil prin Robert Savu, tânărul care câștigate în luna iulie, la mondialele de karate locul 2.

De această dată, karatistul Clubului ACS Samurai Turda, Savu Robert, a reușit să câștige două titluri de campion european la kata și kumite.

Robert a câștigat sâmbătă, 18 noiembrie, titul de campion european la kata, într-o competiție unde a avut 19 competitori, iar duminică, 19 noiembrie, a câștigat locul 1 internațional la kumite individual shobu nihon, într-o competiție unde au fost 35 de adversari.

Felicitări, Robert! Felicitări, copile! Ai pus Turda și România pe harta internațională a acestui sport care prinde tot mai mult contur în țara noastră: Karate!

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un turdean și un clujean revoluționează comerțul online cu Piața-AMZ.ro, site-ul pentru produse resigilate la prețuri corecte

Într-o lume în care consumatorii caută mereu opțiuni convenabile și accesibile, doi antreprenori din inima municipiului Turda au adus...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img