7.2 C
Cluj
luni, aprilie 22, 2024
No menu items!

Video. Cum să păcălești fotbalul de 1 aprilie? Nu te prezinți la meci…

Cele mai citite

Arieșul Mihai Viteazu trebuia să joace acasă meciul contra echipei Viitorul Gârbău, în data de 1 aprilie 2023. Echipa din Gârbău a înțeles și chiar a pus în practică teoria care spune că de 1 aprilie trebuie să păcălești pe cineva.

Pregătiți pentru joc, jucătorii și oficialii AMV au stat vreme de 15 minute pentru a se întâmpla o minune, sosirea echipei Viitorul Gârbău.

După cele 15 minute de așteptare, arbitrul central a fluierat finalul meciului. Teoretic, logic, etic și moral Arieșul Mihai Viteazu câștigă acest meci la masa verde, cu scorul de 3-0. Însă această decizie se la lua după ce comisia AJF va analiza cazul.

Cei mai păcăliți oameni au fost cei din tribună, câțiva suporteri Arieșul Mihai Viteazu, care au venit la meci deși vremea de afară nu a fost tocmai prielnică.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un turdean și un clujean revoluționează comerțul online cu Piața-AMZ.ro, site-ul pentru produse resigilate la prețuri corecte

Într-o lume în care consumatorii caută mereu opțiuni convenabile și accesibile, doi antreprenori din inima municipiului Turda au adus...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img