7.2 C
Cluj
duminică, aprilie 28, 2024
No menu items!

Video. Egalitate la zero în derby-ul orgoliilor. Unirea Triteni vs Arieșul Mihai Viteazu, 0 – 0

Cele mai citite

Unul dintre cele mai așteptate meciuri ale returului de campionat s-a desfășurat sâmbătă, 11 martie, cu începere de la orele 11.00, pe terenul Bazei Sportive Triteni, în prezența unui public numeros. Unirea Triteni a primit vizita liderului ligii a IV-a, Arieșul Mihai Viteazu. Meciul a fost unul echilibrat, cu ocazii la ambele porți. Terenul greu și vântul năprasnic le-au pus probleme jucătorilor ambelor echipe. După o primă repriză dominată în mare parte de Mihai Viteazu, a doua repriză a aparținut gazdelor. La finele meciului, atât Unirea Triteni cât și Arieșul Mihai Viteazu au fost mulțumite de rezultat. „Astăzi, deși am plecat cu șansa a doua împotriva liderului campionatului, cu puțină atenție puteam câștiga. Am început prima repriza mai greu fiind repriza oaspeților dar în partea a doua am avut multe șanse în a tranșa meciul și a câștiga toate punctele puse în joc. Un joc bun din partea echipei noastre care ne da speranțe pentru viitor, ne bucuram că echipa din Triteni nu mai este doar o parteneră de competiție și este o echipă bună a fotbalului județean”, a fost declarația lui Adi Chișu, Unirea Triteni.

De cealaltă parte, antrenorul liderului Arieșul Mihai Viteazu, Valentin Șandru, a declarat că rezultatul a fost unul corect: „Un meci de uzură, nu am avut prospețime și luciditate la finalizare. Rezultat este echitabil. Nu cred că meritam mai mult astăzi pe un teren foarte greu”, Valentin Șandru, antrenorul echipei Arieșul Mihai Viteazu.

Etapa viitoare, Arieșul Mihai Viteazu va juca acasă contra echipei Victoria Viișoara, în timp ce Unirea Triteni va juca în deplasare la Iclod.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un turdean și un clujean revoluționează comerțul online cu Piața-AMZ.ro, site-ul pentru produse resigilate la prețuri corecte

Într-o lume în care consumatorii caută mereu opțiuni convenabile și accesibile, doi antreprenori din inima municipiului Turda au adus...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img