7.2 C
Cluj
sâmbătă, aprilie 27, 2024
No menu items!

Video. Meci intens între Victoria Viișoara și Arieșul Mihai Viteazu: Trei lovituri de la 11 metri și doi jucători eliminați

Cele mai citite

Într-un meci plin de tensiune desfășurat între echipele Victoria Viisoara și Arieșul Mihai Viteazu, spectatorii au avut parte de o partidă plină de evenimente, cu momente de suspans. Cele două echipe s-au întâlnit pe teren într-un duel palpitant, care a atras atenția publicului din tribune și nu numai. Chiar de la început, ambii adversari și-au demonstrat determinarea de a câștiga, prezentând un joc agresiv și o abordare ofensivă. Partida a fost marcată de momente cheie care au transformat atmosfera într-una incendiară.

Marius Covaci, stâlpul apărării echipei din Viișoara, a primit cartonaș roșu în urma unui fault din poziția de ultimu apărător.(min 10) Câteva minute mai târziu, Victoria Viisoara deschide scorul în urma unui penalty. Golul a fost marcat de Coc. (Min 22)

Viișoara se desprinde pe tabela de marcaj în urma golului înscris de Cubleșan. (min 30)

Cu toate acestea, eforturile echipei Arieșul Mihai Viteazu nu s-au diminuat, iar într-un moment crucial al meciului, au reușit să înscrie, în minutul 45, printr-o formalitate a jucătorului Nebangwa, în urma unei incursiuni a lui Mărie.

În cea de-a doua repriză meciului a continuat într-un ritm alert, cu ambele echipe luptând până în ultimele momente pentru obținerea victoriei.

Arieșul Mihai Viteazu a dominat a doua repriză nereușind să înscrie, în timp ce Victoria Viisoara a mai marcat încă o dată din penalty. (Coc)

Aproape de finele partidei, Arieșul Mihai Viteazu ratează un penalty prin Crișan. În vreme ce în ultimele minute din joc, marcatorul celor două goluri ale echipei din Viișoara, Coc, este eliminat.

Este clar că întâlnirea dintre Victoria Viisoara și Arieșul Mihai Viteazu a oferit o experiență fotbalistică captivantă și spectaculoasă, lăsându-i pe toți cei prezenți cu o amintire de neuitat.

Viisoara se deplasează săptămana viitoare la Sănătatea Cluj în vreme ce Arieșul Mihai Viteazu joaca acasă cu Iara.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un turdean și un clujean revoluționează comerțul online cu Piața-AMZ.ro, site-ul pentru produse resigilate la prețuri corecte

Într-o lume în care consumatorii caută mereu opțiuni convenabile și accesibile, doi antreprenori din inima municipiului Turda au adus...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img