7.2 C
Cluj
luni, aprilie 22, 2024
No menu items!

Claudia Tușa se alătură conceptului aspress.ro, platforma care face reclamă BINELUI

Cele mai citite

Claudia Tușa se alătură singurului concept jurnalistic din județul Cluj (din România) care „face reclamă binelui”. Claudia este o tânără din municipiul Turda, care crede în acest concept pe care aspress.ro îl propagă în mediul online. Claudia Tușa a dorit să se alăture singurului site din județul Cluj (din România) unde se promovează doar BINELE.

Pozitivă mereu, cu zâmbetul pe buze, Claudia va fi cea care se va ocupa de marketingul conceptului și de relaționarea cu partenerii aspress.ro.

Câteva gânduri din partea Claudiei

Claudia Tușa: „De când sunt mică mi-am dorit să devin jurnalist, drept urmare, am studiat jurnalism și televiziune. Viața m-a dus într-o altă direcție, însă am rămas fidelă acestui conceput. Iată că după ceva vreme, Dumnezeu a rânduit să fiu invitată să fac parte din echipa aspress.ro, și practic, să pot să îmi urmez visul. Mă bucur că mi se dă șansa de a evidenția bunătatea acestei lumi, pozitivitate și frumosul. Consider că acest proiect, chiar dacă este la început de drum, este unul menit să aducă soare în viață fiecăruia,  prin eveniemente, știri, podcasturi în care se evidențiază binele. Îmi doresc să-mi aduc aportul la creșterea organică a acestui proiect și să fiu parte integrantă din el.” Claudia Tușa, aspress.ro.

Bun venit, Claudia! Mulțumim!

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un turdean și un clujean revoluționează comerțul online cu Piața-AMZ.ro, site-ul pentru produse resigilate la prețuri corecte

Într-o lume în care consumatorii caută mereu opțiuni convenabile și accesibile, doi antreprenori din inima municipiului Turda au adus...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img