7.2 C
Cluj
vineri, octombrie 18, 2024
No menu items!

Alexandru Chirilă, CEO Profit Point, ne va prezenta rubrica săptămânală de educație financiară

Cele mai citite

Ne gândim să acoperim o paletă cât mai mare în ceea ce privește domeniul de activitatea aspress.ro. Din acest considerent am ajuns la un acord cu Profit Point, pentru a ne furniza informații despre educația financiară, sub formă de sfaturi practice. Așadar, am ajuns la un consens și în fiecare săptămână vom avea cel puțin un material furnizat de Profit Point.

Bine, bine, dar cine este Profit Point?

Profit Point este o platformă de învățare online care are ca scop primordial să faciliteze interacțiunea profesioniștilor din diferite domenii de activitate, în postura lor de traineri, coach sau mentori, prin oferirea de cursuri, seminarii, masterclass-uri, workshop-uri, webinarii și alt tip de materiale și servicii educaționale, cu persoanele interesate de dezvoltarea lor personală și profesională în domeniile lor de interes.

Alexandru Chirilă, CEO Profit Point, a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști pe care Câmpia Turzii i-a dat fotbalului mare. Spun „mare” pentru că Alex Chirilă, după ce a urcat rapid de la juniori la echipa mare ISCT ( în vremea ei de glorie), acesta și-a continuat drumul ajungând sub tutela „Regelui”, Gheorghe Hagi, la Viitorul Constanța, fiind om de bază, meci de meci. O accidentare pe terenul de fotbal l-a făcut să aleagă alt drum în viață! Iată că, Alexandru Chirilă, după o poveste de viață extraordinară, a ajuns să formeze și să gestioneze una dintre cele mai de succes firme din categoria „Educație financiară”, Profit Point. După sute de cărți citite, după multe cursuri, sacrificii și nopți „pierdute” pentru a învăța, Alexandru Chirilă a pus bazele unui concept la care, din păcate, România nu stă deloc bine. Tocmai din acest motiv, am considera că cititorii aspress.ro merită să fie informați și, de ce nu, să fie educați financiar.  Săptămânal vom avea câteva gânduri de la Alexandru Chirilă, în rubrica „Educație financiară”, rubrică sponsorizată de Profit Point.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Ștafeta Veteranilor Invictus – Ediția a XI-a va avea loc în 23 octombrie 2024

Ștafeta Veteranilor Invictus - Ediția a XI-a va avea loc în 23 octombrie 2024.   🇷🇴Turda găzduiește și în acest an...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img