7.2 C
Cluj
sâmbătă, decembrie 9, 2023
No menu items!

O stea strălucitoare în lumea muzicii: Ana Maria Urcan, câștigătoarea Premiului 1 la Festivalul Național Muzical „Lira”

Cele mai citite

Ana Maria Urcan, o tânără talentată din Câmpia Turzii, a cucerit scenariul muzical național, obținând premiul 1 la prestigiosul Festival Național Muzical Lira.

 

 

Cu o pasiune incontestabilă pentru muzică și un talent de excepție, Ana Maria a captivat atenția publicului dar și a juriului, care a premiat-o cu cea mai mare distincție.

 

Prin interpretarea sa remarcabilă, artista a reușit să depășească așteptările, demonstrând că are capacitatea de a se ridica la înălțimea celor mai mari nume din industria muzicală.

 

Ana Maria Urcan este de ceva timp pregătită de Ioana Nadia Szobo, profesor de canto și CEO la Kids Sing Academy. Datorită experienței și implicării, Ioana Szabo este una dintre cele mai căutate profesoare de canto din județul Cluj. Profesorul are menirea de a „șlefui” elevul… și cam asta a făcut/face Ioana cu talentata Ana Maria Urcan.

Felicitări, Ana Maria!

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

A început turneul caritabil pentru Asociația Autism Câmpia Turzii. Cea mai “tânără” echipă este formată din puști de 13 ani: “Am venit să jucăm...

A început turneul caritabil de strângere de fonduri pentru Asociația Autism Câmpia Turzii. La acest turneu s-au adunat 12...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img