7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Balul Caritabil Rotary, la Milexim Ballroom: O seară elegantă pentru educația noii generații

Cele mai citite

Într-o atmosferă plină de strălucire și bucurie, comunitatea din Câmpia Turzii și nu numai s-a adunat într-un cadru de excepție, la Milexim Ballroom, pentru a sprijini educația noii generații prin deja cunoscutul Bal Caritabil Rotary. Acest eveniment rafinat nu doar a adus oamenii împreună într-un moment de eleganță, ci și a subliniat importanța investirii în viitorul educațional al comunității.

Organizat exemplar, prin grija președintelui George Moldovan, balul a avut ca obiectiv strângerea de fonduri destinate proiectelor educaționale. Participanții, însoțiți de atmosfera de festivitate, au contribuit generos pentru a asigura resursele necesare pentru o educație de calitate pentru tânăra generație.

Pe lângă momentele de dans, cântec și voie bun, acest eveniment a pus accentul pe importanța educației, evidențiind proiectele și inițiativele care vor influența pozitiv viitorul copiilor și tinerilor din comunitate. Licitații și donații au fost dedicate exclusiv sprijinirii proiectelor educaționale locale.

Școlile din municipiul Câmpia Turzii au pregătit proiecte iar Clubul Rotary a decis unde vor direcționa anul acesta finanțarea.

Școala Gimnazială „Avram Iancu” a fost cea aleasă de către rotarieni, proiectul privind „dotarea cu echipamente tehnologice a sălilor de clasă nou construite” fiind câștigător.

Participarea activă a sponsorilor și partenerilor a consolidat ideea că educația este o investiție esențială în dezvoltarea comunității. Balul a oferit o platformă pentru discuții despre nevoile educaționale, consolidând convingerea că prin colaborare și implicare putem asigura un viitor mai luminos pentru generațiile următoare.

Balul Caritabil Rotary 2023 a fost mult mai mult decât o seară de eleganță; a fost o demonstrație a angajamentului față de educație și o promisiune pentru o nouă generație plină de potențial și posibilități.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

💙💚👩‍🎓🧀🍲🥧 Vă invităm cu bucurie la ediția a XVII-a a Festivalului Produsului Tradițional, susținut de studenții din anul IV...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img