7.2 C
Cluj
vineri, octombrie 18, 2024
No menu items!

Schimbarea comenzii la Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii

Cele mai citite

Joi, 20 aprilie, este o zi cu însemnătate pentru Baza 71 Aeriană, deoarece a avut loc ceremonia de predare-primire a comenzii bazei, în prezența șefului Statului Major al Forțelor Aeriene general locotenent Viorel Pană, între generalul de flotilă aeriană Leonard-Gabriel Baraboi și comandorul Călin Hulea.

În cuvântul său, generalul de flotilă aeriană Leonard-Gabriel Baraboi a mulțumit întregului colectiv al bazei pe care l-a intitulat „familie” pentru încrederea, sprijinul acordat și pentru oportunitatea de a face parte din acest colectiv cu o bogată experiență și determinare.

Generalul de flotilă aeriană Leonard-Gabriel Baraboi a reușit prin vasta experiență și bunătatea de care a dat dovadă să își atragă alături oameni de calitate, cu ajutorul cărora a adus baza în fruntea Forțelor Aeriene. După zicala „omul sfințește locul”, acest lucru îl putem afirma și noi când vorbim despre perioada în care l-am avut comandant. Deși despărțirea nu este una ușoară, iar emoția momentului am trăit-o cu toții, ne-a asigurat că suntem pe mâini bune și că va trebui să ținem ștacheta ridicată în continuare. Nu putem decât să vă dorim succes în noua funcție, să vă asigurăm de toată aprecierea și recunoștința noastră și să vă amintiți cu drag de „familia Bazei 71 Aeriană” care își va deschide întotdeauna porțile pentru dumneavoastră!

„Omul bun cunoaște și trăiește o stare de permanentă sete de îmbogățire și înfrumusețare a mediului în care a fost sortit să-și poarte pașii vieții.” (Ernest Bernea)

Sursa: Facebook Baza 71 Aeriană (Andreea Onița)

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Ștafeta Veteranilor Invictus – Ediția a XI-a va avea loc în 23 octombrie 2024

Ștafeta Veteranilor Invictus - Ediția a XI-a va avea loc în 23 octombrie 2024.   🇷🇴Turda găzduiește și în acest an...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img