7.2 C
Cluj
vineri, octombrie 18, 2024
No menu items!

Unirea Triteni continuă „meciul” cu AJF Cluj: „Recapitulare pentru apel”

Cele mai citite

Unirea Triteni conțină să aducă la cunoștință unele detalii tehnice cu privire la modul de abordare a AJF Cluj asupra unor spețe/situații.

,,Recapitulare pentru Apel ”

Data de 01.03.2023 Miercuri, CS Minerul Ocna Dej 2 depune o solicitare la Ajf Cluj pentru plata datoriilor în două transe prima 03.03.2023 a doua 09.03.2023 .

Data de 02.03.2023 joi, comitetul de urgență întrunit în mod statutar decide neprogramarea meciului din etapa a 15 liga 4 ,CS Minerul Ocna Dej 2 – Unirea Triteni ceea ce înseamnă că solicitare depusa înainte cu o zi nu se aprobă și meciul nu este programat.

Data de 03.03.2023 Vineri ora 17:18 pe site-ul Ajf Cluj apare un comunicat : Minerul Ocna Dej 2 achita datoriile către AJF Cluj dar meciul se amână pentru ca terenul este impracticabil printr-un simplu comunicat.

Data de 23.03.203 depunem o solicitare pentru aplicarea regulamentului de organizare fotbalistică pentru ca am avut următoarele spete si au fost trate regulamentar , am dorit sa amânăm un joc din cauza ca mai mulți jucători din lot au participat la Euro Business Cup la minifotbal unde au reprezentat Clujul și România, la ședința premergătoare începeri campionatului forul organizator și implicit toate echipele prin reprezentanții lor au fost de acord, pana la proba contrarie când sa depus cerea de amânare meci înainte cu 10 zile regulamentar, echipa oaspete ne mai fiind de acord cu amânarea nu sa mai amânat acel joc. Sa jucat pentru ca asa a fost regulamentar am pierdut 4-1 sa scris istoria.

Ultima etapa din retur dorim sa jucăm meciul din acea etapa la aceasi ora aceiași zi doar ca pe un alt teren aflat la 2 km distanta dat fiind ca plouat foarte mult in aceea perioadă sa protejam terenul de jos, facem solicitare marți pentru acesta lucru nu se poate pentru ca nu este regulamentar.

 

Data de 05.04.2023 depunem contestație pentru reprogramarea partidei din etapa 15 care este NEREGULAMENTARA, primim decizia ca este ca de forță majora , administratorul bazei sportive nu lasă pe nimeni sa joace pe acel teren, dar în data de 05.03.2023 echipa secundă a celor din Mintiul Gherlii joaca meci amical pe acel teren si ca termenul de plata a restantelor si obligațiilor către AJF Cluj a echipei din Dej a fost pana în 31.03.2023 .

 

Dacă a fost asa de ce nu sa acceptat cerea sau solicitare din data de 01.03.2023 sau de ce nu sa programat jocul în cauza în cât Unirea Triteni sa nu mai poata invoca nimic din regulamentul ROAF-FRF………

Meciul este reprogramat pe data de 14.04.2023 Vinerea Mare ora 17 :00 la Mintiu Gherlii fără acordul echipei noastre , era un termen în care sa fie reprogramat cu acordul ambelor părți nu impus.

Ne prezentam la acest joc impus cu o echipă adunată cu chiu cu vai pe ultima 100 de m, pentru a respectat atât competitia cât și regulamentul de organizare fotbalistică pentru ca pe lângă penalitate sportiva am fii putut fii sancționați cu depunctare din punctele muncite pe teren.

Nu putem sta cu mâinile in sân si indiferenti la toate aceste interpretari precare de regulament și așteptăm răspunsul Comisiei de apel a Ajf Cluj ca apoi sa putem sa ne adresam Federației Române de Fotbal .

Chiar dacă taxa de procedura a comisiei de Apel a crescut, depunem solicitare și facem toate procedurile regulamentare în acest caz pentru a se respecta atât regulamentele fotbalistice din România cât și toți participanții la acest sport.

 

#UnireaTriteni #ArenaUT #TriteniideJos #SustinemSportulLocal #JunioriPitici #UT

#junioriunder17 #Liga4 #fotbaldeplacere

#Liga5 #UnireaTritenii #haiunirea

#ajfcluj #oferimrespect #ceremrespect

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Ștafeta Veteranilor Invictus – Ediția a XI-a va avea loc în 23 octombrie 2024

Ștafeta Veteranilor Invictus - Ediția a XI-a va avea loc în 23 octombrie 2024.   🇷🇴Turda găzduiește și în acest an...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img