7.2 C
Cluj
vineri, octombrie 18, 2024
No menu items!

Competiții sportive dedicate micilor fotbaliști de ziua copiilor, la Baza Sportivă Triteni. Nume mari ale fotbalului își anunță prezenta la eveniment

Cele mai citite

O multitudine de fotbaliști și foste glorii ale fotbalului românesc vor poposi la Tritenii de Jos pentru a se întâlni cu micii fotbaliști din comuna Tritenii de Jos.

„Competiții sportive dedicate micilor fotbaliști de ziua copiilor.

Joi 1 iunie pe terenul bazei sportive din Tritenii de Jos copii vor avea o mulțime de surprize plăcute pregătite de antrenorii noștri Simion Sarosi si Adi Chisu în colaborare cu primăria comunei și conducerea clubului.

La Tritenii de Jos vor poposi foștii campioni ai României detinatori de cupe și supercupe ale României și oameni care au atins înalta performanță în fotbalul din România.

Prin prezenta lor la Tritenii de Jos vrem să facem o bucurie micilor fotbaliști și tuturor celor care iubesc sportul rege.

Invitații noștri de seama vor participa la festivitatea de premiere a micilor fotbaliști ulterior vom discuta multe aspecte despre acest sport și importanta educație în fotbalul de înaltă performanță și în viata de zi cu zi.

Pe 1 iunie va așteptăm cu mic cu mare la baza sportiva din Tritenii de Jos cu o mulțime de surprize și invitați de seamă din fotbalul romanesc.

Toți pierdem Toți câștigam

Hai Unirea!”, postarea oficială a conducerii clubului.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Lansarea Fundației Vertical Freedom la Cluj – Eveniment caritabil pentru susținerea pacienților oncologici. Andreea Marin va fi moderatoarea evenimentului

Fundația Vertical Freedom are onoarea de a anunța Gala de Lansare, un eveniment caritabil de mare amploare, ce va...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img