7.2 C
Cluj
vineri, octombrie 18, 2024
No menu items!

Video. Complexul de Agrement Trei Lacuri are menirea de a intra în circuitul turistic al zonei. Dorin Lojigan: „Este o zonă absolut superbă”

Cele mai citite

Complexul de Agrement Trei Lacuri este perla municipiului Câmpia Turzii, o zonă mirifică, care va avea menirea de a atrage turiști din toată România, fiind la un pas de a intra în circuitul turistic al zonei. În aceste momente se lucrează de la foc continuu pentru ca toată investiția să fie finalizată în 2023.

Ce o să fie acolo? O oază de relaxare pentru toți cei care doresc să își reîncarce bateriile în natură. Totodată, se vor realiza mai multe obiective. O clădirea multifuncțională unde se vor găsi muzeu și săli multifuncționale culturale și expoziționale; spații multifuncționale, inclusiv mediatecă; imobil administrativ, piațetă scufundată, amfiteatru exterior cu scenă; clădire cu expozor natural, teren polisportiv, puncte de observație, loc de joacă pentru copii, zonă de pump track, pontoane de promenadă, ponton plutitor, debarcader, pod scufundat, alei pietonale, piste pentru biciclete, sistem de iluminat, supraveghere video, zonă de relaxare și plajă.

Edilul municipiului Câmpia Turzii l, Dorin Lojigan, spunea că lacul 1 și lacul 3 vor rămâne intacte, acest proiect nu va avea nici o influența în desfășurarea activității de pescuit.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Ștafeta Veteranilor Invictus – Ediția a XI-a va avea loc în 23 octombrie 2024

Ștafeta Veteranilor Invictus - Ediția a XI-a va avea loc în 23 octombrie 2024.   🇷🇴Turda găzduiește și în acest an...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img