7.2 C
Cluj
vineri, septembrie 27, 2024
No menu items!

Parohia Sfântul Prooroc Ilie Tesviteanul vă invită la hram

Cele mai citite

Dragii mei,

Cu aleasa bucurie va invitam sa luati parte la sarbatoarea Hramului Parohiei noastre, in 20 iulie, cand se face pomenirea Sfantului Slavitului Prooroc Ilie Tesviteanul, ocrotitorul comunitatii noastre. Programul zilelor hramului va fi urmatorul:

1. Luni, Marti si Miercuri, vom avea tabere de zi ptr copii(ateliere de desen, pictura, lectura, jocuri de echipa, tobogane gonflabile, rugaciune in Biserica).

2. Marti, 18 iulie, de la ora 18, vom savarsi Acatistul Maicii Domnului “Odighitria” sau Indrumatoarea, (a carei icoana o avem spre inchinare in Biserica), cu copii din tabara de zi.

2. Miercuri, 19 iulie, de la ora 8.00, Sfanta Liturghie, apoi intampinarea raclei cu moastele Sfantului Cuvios ANTONIE Cel Nou din VERIA (Grecia), care vor fi puse spre inchinare in Biserica, pana Vineri, 21 iulie, dupa slujba de dimineata, prin bunavointa Pr Puiu Ioan de la Parohia Ceanu Mic.

3. Miercuri, 19 iulie, de la ora 18.00, savarsim slujba de priveghere, Vecernia Mare cu Litia si Acatistul Sfantului Prooroc Ilie Tesviteanul. In mijlocul nostru va fi Preacuviosul Parinte Protosinghel, Matei Motentan, Staretul Manastirii Soporu de Campie!

4. Joi, 20 iulie, ziua hramului, ora 8.45 slujba Utreniei si Acatistul Sf Prooroc Ilie Tesviteanul, urmata la ora 10.00 de Sfanta Liturghie, in sobor de preoti si diaconi, avand in mijlocul nostru pe Pc Pr Dr Florian Simonca, Directorul Centrului de Recuperare pentru copii Sfanta Irina din Turda, iar la finalul Sfintei Liturghii, vom savarsi parastasul pentru ctitorii Bisericii nostre, adormiti in Domnul, apoi, interpreta Adriana Solea, ne va oferi in dar buchet de pricesne.

Va asteptam sa ne fiti alaturi la sarbatoarea Parohiei noastre si va multumim tuturor pentru distribuire. Cu aleasa pretuire, Pr Raul-George Ratiu, dimpreuna cu toti credinciosii.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Echipa CAA, câștigătoare la concursul “Detecția Pierderilor de Apă – Vasile Ciomoș”,

🏆Echipa CAA, formată din Cocus Gabriel Florin, Todea Ioan Marius și Brăzdescu Ștefan Florin, prezentă la Concursul “Detecția Pierderilor...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img