7.2 C
Cluj
sâmbătă, octombrie 19, 2024
No menu items!

Zi de mare sărbătoare pentru cetățenii comunei Călărași

Cele mai citite

În data de 27 august, Comuna Călărași a îmbrăcat haina de sărbătoarea la cea de-a doua ediție a evenimentului Ziua Comunei Călărași. Administrația locală condusă de edilul Ioan Racolța a organizat pentru al doilea an consecutiv acest eveniment care a strâns un număr mare de cetățeni ai comunei.

Deși a fost o căldură sufocantă, numărul participanților la eveniment a fost net superior primei ediții.

Evenimentul a început printr-o slujba de mulțumire adusă de preoții din comună ca mai apoi artiștii: Neluțu Mardare și Lorena Hideg să cânte cu drag pentru cei prezenți. Ansmablul Folcloric „Fiii Moților” din Mihai Viteazu a răspuns prezent la invitația administrației locale. Lucian Mocan, Andrea Badea, Antonia Gabor, Mihaela Grindean, Traian și Valeria Ilea au oferit nuanțe ideale de folclor autentic celor prezenți, smulgând ropote de aplauze. Seara a continuat cu Trupa Good Day, o formație de cover-uri extraordinară care pur și simplu a uimit audiența!

Evenimentul s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii.

Primarul comunei Călărași, Ioan Racolța, a fost foarte mulțumit de atmosfera creată de artiști precum și de prezența într-un număr foarte mare a cetățenilor comunei la eveniment.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Lansarea Fundației Vertical Freedom la Cluj – Eveniment caritabil pentru susținerea pacienților oncologici. Andreea Marin va fi moderatoarea evenimentului

Fundația Vertical Freedom are onoarea de a anunța Gala de Lansare, un eveniment caritabil de mare amploare, ce va...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img