7.2 C
Cluj
vineri, octombrie 18, 2024
No menu items!

Dorin Lojigan: Am mărit bugetul programului „Școală după Școală”

Cele mai citite

Am mărit bugetul programului „Școală după Școală”

❗La inițiativa mea, Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii a aprobat programul „Școală după Școală”, care va fi implementat în anul școlar 2023-2024.

✅ De acest program vor beneficia 225 de elevi:
🔵72 de la Școala Gimnazială „Mihai Viteazul”
🔵85 de la Școala Gimnazială „Avram Iancu”
🔵68 de la Liceul Teoretic „Pavel Dan”

⬆️Numărul elevilor beneficiari este în creștere, comparativ cu anul școlar precedent, în care au fost înscriși în program 170 de elevi. De asemenea, a crescut și bugetul alocat de administrația publică locală pentru fiecare copil. Totodată, începând cu anul școlar 2024-2025, bugetul alocat programului va fi majorat substanțial!

1️⃣Municipiul Câmpia Turzii este printre puținele UAT-uri din județul Cluj care susține financiar, programul „Școală după Școală”!

❔DE CE FACEM ACEST LUCRU?

📚Acest program oferă posibilitatea elevilor înscriși de a primi o masă caldă, precum și de a-și face temele, supravegheați de un cadru didactic, până la ora 16:00, de luni, până vineri!

📍În orașul nostru, programul de tip „Școală după Școală” funcționează din anul 2016, fiind inițiat de mine! În cei 7 ani de existență, programul și-a dovedit eficiența, atât prin prisma sprijinului educațional acordat elevilor, cât și prin susținerea față de părinți, care își pot lăsa copiii în program, până după terminarea orelor de serviciu.

🙏🏻Apreciez în mod deosebit implicarea părinților și deschiderea manifestată de aceștia față de buna funcționare a acestui program!

🦺Siguranța copiilor și accesul acestora la servicii educaționale eficiente reprezintă o prioritate MAJORĂ pentru Municipiul Câmpia Turzii!

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Lansarea Fundației Vertical Freedom la Cluj – Eveniment caritabil pentru susținerea pacienților oncologici. Andreea Marin va fi moderatoarea evenimentului

Fundația Vertical Freedom are onoarea de a anunța Gala de Lansare, un eveniment caritabil de mare amploare, ce va...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img