7.2 C
Cluj
vineri, octombrie 18, 2024
No menu items!

Video. Zi istorică pentru comuna Ceanu Mare. Consilierii locali au votat în unanimitate

Cele mai citite

Unul dintre cele mai importante momente pentru istoria comunei Ceanu Mare s-a petrecut în data de 29 septembrie, la ședința de consiliu local, când, la propunerea edilului Virgil Păcurar, consilierii locali au votat acordul de principiu privind venirea unor investitori în comuna Ceanu Mare. Practic, primăria va concesiona niște terenuri sau imobile pentru implementarea proiectelor investitorilor. Fiecare investitor și-a prezentat proiectul care va aduce beneficii sociale, economice și mai ales de direcții de dezvoltare. Unii dintre ei sunt „fii” ai comunei Ceanu Mare care, cumva, s-au întors la origini.

Investitori ( o să revenim asupra fiecăruia):

-Neodaciada- construcția unei hale de producție cu anexele necesare desfășurării activității de producție și depozitare aparatură sportivă, crearea unui showroom și a unui muzeu sportiv.

-Cooperativa Agricolă Cenana- unul dintre factorii de progres cert în dezvoltarea durabilă a agriculturii și a mediului rural este reprezentat de înființarea și dezvoltarea de cooperative agricole performante și echitabile, care însumează mai multe direcții: crearea de gospodării agricole; accesarea de fonduri europene; dezvoltarea unor puncte gastronomice locale; construcția unor silozuri de depozitare; linii de procesare a făinii; linii de procesare legume – fructe, carne, lactate; achiziționarea la prețuri mici a imputurilor în agricultură, vânzarea la prețuri mari a producției, etc.

-Hub logistic- firma de transport

-Construcția unei hale, cinci locuri de parcare și service

-Incerenator pentru deșeuri animale

Aceste investiții vor aduce locuri de muncă, impozite și taxe la bugetul local și, bineînțeles, dezvoltarea comunei Ceanu Mare.

După ce investitorii au răspuns fiecărei întrebare puse de consilierii locali, s-a trecut la precedura de vot. S-a votat în unanimitate acordul de principiu.

Edilul Virgil Păcurar s-a arătat bucuros pentru că fiecare dintre consilierii locali ai comunei Ceanu Mare au înțeles importanța și necesitatea atragerii de investitori.

Ținând cont de faptul că în zilele noastre puțini sunt cei care mai investesc în zonele rurale, salutăm investițiile pe care aceștia le vor face în comuna Ceanu Mare.

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Lansarea Fundației Vertical Freedom la Cluj – Eveniment caritabil pentru susținerea pacienților oncologici. Andreea Marin va fi moderatoarea evenimentului

Fundația Vertical Freedom are onoarea de a anunța Gala de Lansare, un eveniment caritabil de mare amploare, ce va...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img