7.2 C
Cluj
vineri, octombrie 18, 2024
No menu items!

Cu o carieră impresionantă și un caracter aparte, Cristi Leaș a marcat momentul pensionării din MAI în compania a peste 200 de prieteni și apropiați

Cele mai citite

Într-o seară plină de emoții, la Milexim Ballroom, peste 200 de persoane l-au sărbătorit pe unul dintre cei mai respectați polițiști din Câmpia Turzii. Cu o carieră impresionantă și un caracter de necontestat, Cristi Leaș a reprezentat pilonul de stabilitate în menținerea ordinii și siguranței în comunitate. De-a lungul anilor, Cristi Leaș a devenit un simbol al integrității și al devotamentului față de datorie. Cu o abordare echitabilă și cu un ochi atent la justiție, el a câștigat respectul și admirația tuturor.

Pe lângă abilitățile sale profesionale remarcabile, personalitatea sa caldă și abilitatea de a comunica eficient cu comunitatea au făcut din el un adevărat partener al comunității. A fost mereu dispus să ofere ajutor și să creeze punți între poliție și cetățeni.

Cu toate că momentul pensionării aduce o lacrimă de melancolie, cei peste 200 de invitați sunt dovada vie că “Simi” (așa îi mai spun prietenii) a fost un cadru MAI respectat în Câmpia Turzii și nu numai.

Invitați de marcă, oficialități locale, oameni de afaceri, cadre MAI județene și locale, rudenii și prieteni au petrecut ca la nuntă, având de tote pentru toți.

Îți dorim să ai parte de o pensie cât mă lungă alături de frumosa ta familie. Să te bucuri de cei apropiați și de momentele frumoase ale vieții! La mulți ani, prietene!

Cu stimă și respect, Adrian Soporan!

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Ștafeta Veteranilor Invictus – Ediția a XI-a va avea loc în 23 octombrie 2024

Ștafeta Veteranilor Invictus - Ediția a XI-a va avea loc în 23 octombrie 2024.   🇷🇴Turda găzduiește și în acest an...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img