7.2 C
Cluj
vineri, octombrie 18, 2024
No menu items!

Video. Feeria sărbătorilor prinde viață: intensitate maximă la pregătirile pentru Târgul de Crăciun din Florești “ Winter Dream”

Cele mai citite

Comunitatea locală se implică activ în organizarea evenimentului ce aduce magia sărbătorilor în inima localității Florești.

Într-o atmosferă plină de efervescență și entuziasm, locuitorii din Florești sunt martorii unei activități febrile înaintea inaugurării mult așteptatului Târg de Crăciun. Organizatorii, alături de voluntari și comercianți locali, lucrează intens pentru a crea o experiență memorabilă pentru toți vizitatorii.

Decorarea standurilor cu lumini strălucitoare, montarea bradului impunător în centrul parcului și amplasarea cu grijă a tarabelor cu produse tradiționale și suveniruri festive sunt doar câteva dintre activitățile care transformă Parcul Poligon într-un tărâm de basm.

Programul bogat al târgului include spectacole artistice, concerte cu colinde tradiționale, ateliere interactive pentru copii și prezența Moșului cu sacul plin de bucurii. Se preconizează un eveniment mult mai bine pregătit și detaliat față de cel de anul trecut, spectacolele vor fi în fiecare zi începând cu data de 1 decembrie până de Crăciun, Smiley, Puya, Zdob și Zdub, Paula Hriscu sunt doar câțiva dintre artiștii care vor încălzi atmosfera la acest târg.

Cu doar câteva zile înainte de deschiderea oficială, organizatorii transmit o invitație călduroasă către toți locuitorii și vizitatorii din împrejurimi să participe la acest eveniment deosebit. Târgul de Crăciun din Florești se anunță a fi nu doar o destinație comercială, ci un loc unde spiritul sărbătorilor își găsește expresia în bucuria împărtășită și în tradițiile autentice.

În spiritul solidarității și al bucuriei de a oferi, comunitatea din Florești se pregătește să primească cu brațele deschise magia Crăciunului. Cu speranța că acest eveniment va aduce lumină și căldură în inimile tuturor, locuitorii sunt nerăbdători să sărbătorească împreună spiritul unic al sărbătorilor de iarnă.

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Ștafeta Veteranilor Invictus – Ediția a XI-a va avea loc în 23 octombrie 2024

Ștafeta Veteranilor Invictus - Ediția a XI-a va avea loc în 23 octombrie 2024.   🇷🇴Turda găzduiește și în acest an...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img