7.2 C
Cluj
luni, octombrie 21, 2024
No menu items!

Activitate de Service Learning în cadrul Facultății FSPAC, specializarea Comunicare și Relații Publice, dedicată Solidarității în Comunitate și Conștientizării pentru Autism

Cele mai citite

Activitate de Service Learning în cadrul Facultății FSPAC, specializarea Comunicare și Relații Publice, dedicată Solidarității în Comunitate și Conștientizării pentru Autism.

Studenții de la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (FSPAC), specializarea Comunicare și Relații Publice, au desfășurat o activitate de service learning cu tema Solidaritate în Comunitate, concentrându-se pe conștientizarea și susținerea persoanelor cu autism.

 

Prin intermediul unei campanii de conștientizare și acțiuni de implicare comunitară, studenții Moldovan Maria-Diana, Jeney-Laszlo Zita, Varga Elita-Henrietta, Vadan Bianca Simina si Moldovan Adela Loredana au reușit să aducă în atenția locuitorilor din Campia Turzii importanța solidarității și sprijinului pentru persoanele afectate de autism. Activitățile desfășurate au avut ca scop principal educarea și sensibilizarea comunității cu privire la nevoile și provocările cu care se confruntă acești indivizi, promovând astfel o cultură a incluziunii și a acceptării.

Eforturile depuse de către studenți au fost întâmpinate cu entuziasm și sprijin din partea membrilor comunității locale, evidențiind astfel importanța solidarității și a conștientizării pentru autism.

Aceasta activitate s-a desfășurat in perioada 11.05.2024 -18.05.2024

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Ștafeta Veteranilor Invictus tranzitează Câmpia Turzii

Ștafeta Veteranilor Invictus tranzitează Câmpia Turzii Cea de-a XI-a ediție a Ștafetei Veteranilor Invictus va tranzita Municipiul Câmpia Turzii, în...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img