7.2 C
Cluj
duminică, octombrie 20, 2024
No menu items!

Festivitatea de absolvirea a Colegiului Național „Mihai Viteazu” Turda. Trei șefi de promoție cu media 9.98!

Cele mai citite

Colegiul Național „Mihai Viteazu” din Turda a fost, în data de 6 iunie, gazda unei ceremonii de absolvire memorabile, unde cele patru clase de a 12-a și-au luat rămas bun de la anii de liceu. Evenimentul a fost marcat de bucurie, emoții și un sentiment profund de mândrie pentru rezultatele impresionante ale elevilor.

 

Anul acesta, nu mai puțin de trei elevi au fost onorați cu titlul de șefi de promoție, toți având media generală 9.98. Acești tineri au demonstrat o dedicare excepțională și o muncă asiduă, reflectând excelența academică cultivată de colegiu.

 

 

Promoția din acest an a fost deosebită nu doar prin numărul șefilor de promoție, dar și prin calitatea elevilor. În mod remarcabil, niciun elev nu a obținut o medie sub 9. Acest fapt subliniază nivelul înalt de pregătire și implicare atât din partea elevilor, cât și a profesorilor, care au creat un mediu propice pentru performanță academică.

 

Ceremonia a fost plină de momente emoționante, în care profesorii și elevii au luat cuvântul pentru a-și exprima mândria și recunoștința. Discursurile au reflectat atât aprecierea pentru efortul colectiv, cât și încurajările pentru viitor. Profesorii au subliniat importanța continuării acestui drum al excelenței, iar absolvenții și-au exprimat recunoștința față de sprijinul primit.

 

Cu rezultate atât de impresionante, viitorul acestor tineri promite să fie strălucit. Fie că vor continua studiile în instituții de învățământ de prestigiu din țară sau din străinătate, acești elevi sunt bine pregătiți pentru a face față provocărilor viitoare. Valorile și cunoștințele dobândite la Colegiul Național „Mihai Viteazu” vor rămâne pilonii pe care își vor construi carierele și viitorul.

 

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Ștafeta Veteranilor Invictus tranzitează Câmpia Turzii

Ștafeta Veteranilor Invictus tranzitează Câmpia Turzii Cea de-a XI-a ediție a Ștafetei Veteranilor Invictus va tranzita Municipiul Câmpia Turzii, în...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img