7.2 C
Cluj
sâmbătă, octombrie 19, 2024
No menu items!

Cpt. Felderean Antoniu din Câmpia Turzii, premiat de Șeful Statului Major al Apărării la Gala „Licence for a Better World”

Cele mai citite

Cpt. Felderean Antoniu din Câmpia Turzii a fost onorat de către Șeful Statului Major al Apărării în cadrul prestigioasei Gale „Licence for a Better World”. Ceremonia, desfășurată în Capitală, a reunit elitele din diverse domenii, recunoscându-se astfel contribuțiile semnificative aduse societății.

Cpt. Felderean Antoniu este Comandant Companie/ Batalionul 814 Tancuri Mihai Vodă / Brigada 15 Mecanizată „Podu Înalt” și a primit diploma de excelență pentru Profesionalismul de Excepție și Capacitatea de Organizare și Conducere a Activităților Specifice.

Premiul acordat căpitanului Felderean subliniază meritele sale excepționale în domeniul apărării și contribuțiile remarcabile la îmbunătățirea securității naționale. În discursul său, Șeful Statului Major al Apărării a subliniat importanța dedicării și profesionalismului demonstrat de căpitanul Felderean, evidențiind faptul că astfel de exemplare ale serviciului militar inspiră atât colegii, cât și societatea în ansamblu.

Căpitanul Felderean Antoniu, originar din Câmpia Turzii, și-a construit o carieră remarcabilă în forțele armate, fiind cunoscut pentru abordarea sa inovativă și pentru leadership-ul său inspirat. Distincția primită la Gala „Licence for a Better World” vine ca o recunoaștere a dedicării sale neobosite pentru excelență și a impactului pozitiv pe care l-a avut asupra comunității militare și nu numai.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Lansarea Fundației Vertical Freedom la Cluj – Eveniment caritabil pentru susținerea pacienților oncologici. Andreea Marin va fi moderatoarea evenimentului

Fundația Vertical Freedom are onoarea de a anunța Gala de Lansare, un eveniment caritabil de mare amploare, ce va...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img