7.2 C
Cluj
vineri, octombrie 18, 2024
No menu items!

Video. Ghiță Munteanu a lansat hitul verii „Doamne, dulce-mi este viața”. Cadre importante din clip filmate la cea mai nouă sală de evenimente din Câmpia Turzii, Palace Milexim!

Cele mai citite

Ghiță Munteanu, un nume emblematic în peisajul muzical românesc, revine în forță cu lansarea videoclipului pentru piesa „Doamne, dulce-mi este viața”. Acest nou proiect muzical, așteptat cu nerăbdare de fani, surprinde prin calitatea producției și emoția transmisă prin versuri și imagini.

Parte din videoclip a fost filmat în cea mai nouă sală de evenimente din Câmpia Turzii, Palace Milexim. Această locație impresionantă, recent inaugurată, oferă un cadru elegant și rafinat, potrivit pentru un artist de talia lui Ghiță Munteanu. Decorurile somptuoase și atmosfera de poveste au completat perfect mesajul piesei, adăugând un plus de strălucire și sofisticare clipului.

Videoclipul include, de asemenea, secvențe de la aniversarea de 50 de ani a lui Ghiță Munteanu, un moment încărcat de emoție și bucurie. Aceste cadre personale și intime aduc un plus de autenticitate și căldură, reflectând legătura puternică dintre artist și viața sa personală.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Ștafeta Veteranilor Invictus – Ediția a XI-a va avea loc în 23 octombrie 2024

Ștafeta Veteranilor Invictus - Ediția a XI-a va avea loc în 23 octombrie 2024.   🇷🇴Turda găzduiește și în acest an...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img