7.2 C
Cluj
joi, septembrie 19, 2024
No menu items!

Fanfara „Promenada” va deschide evenimentul „România cea Frumoasă” cu un recital de cântece patriotice și folclor

Cele mai citite

 

În cadrul evenimentului „România cea Frumoasă”, ce va avea loc în perioada 5 – 8 septembrie,în Parcul Poligon Florești, Fanfara „Promenada” va oferi un recital special de cântece patriotice și folclor patriotic. Evenimentul își propune să celebreze tradițiile și valorile naționale, aducând în prim-plan bogăția culturală a României.

Recitalul va include o selecție de melodii care evocă spiritul național și dragostea pentru țară, într-o interpretare deosebită a fanfarei. Fanfara mai mult ca sigur va crea o atmosferă încărcată de emoție și mândrie, aducând un omagiu trecutului istoric și tradițiilor populare românești.

„România cea Frumoasă” este un eveniment dedicat promovării culturii românești, care va include, pe lângă recitalul fanfarei, și alte momente artistice, expoziții și activități interactive pentru toate vârstele. Publicul este invitat să participe la această celebrare a identității naționale și să se bucure de un spectacol autentic românesc.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Video. PIZZONES, noul trend în materie de pizza, în Câmpia Turzii. Pizza proaspătă și autentică în doar 5 Minute!

Un nou concept gastronomic a sosit în Câmpia Turzii – PIZZONES, locația unde calitatea italiană întâlnește rapiditatea fără compromisuri....
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img