7.2 C
Cluj
vineri, septembrie 20, 2024
No menu items!

Finalizarea lucrărilor de reabilitare la dispensarul uman din Frata

Cele mai citite

După o perioadă intensă de muncă și eforturi concertate, lucrările de reabilitare la Dispensarul Uman din Frata se apropie de finalizare. Proiectul, care a vizat modernizarea și extinderea facilităților medicale locale, reprezintă un pas important în îmbunătățirea calității serviciilor de sănătate oferite comunității. Anunțul a fost făcut de edilul comunei Frata, Cristian Cherecheș!

În cursul acestei luni este așteptată recepția finală a lucrărilor, moment ce marchează o etapă semnificativă pentru locuitorii din Frata și împrejurimi. Modernizarea dispensarului aduce îmbunătățiri infrastructurale și facilitează accesul la îngrijiri medicale de calitate, într-un cadru adaptat nevoilor actuale.

Prin această investiție, comunitatea beneficiază de un spațiu medical modernizat, care include cabinete dotate cu echipamente de ultimă generație, săli de consultație reabilitate și zone de așteptare confortabile. Astfel, locuitorii vor avea acces la servicii medicale într-un mediu prietenos și eficient.

Recepția finală, așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate, va confirma succesul acestui proiect de reabilitare și va deschide porțile unui nou capitol în ceea ce privește îngrijirea sănătății la nivel local.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Video. PIZZONES, noul trend în materie de pizza, în Câmpia Turzii. Pizza proaspătă și autentică în doar 5 Minute!

Un nou concept gastronomic a sosit în Câmpia Turzii – PIZZONES, locația unde calitatea italiană întâlnește rapiditatea fără compromisuri....
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img