7.2 C
Cluj
joi, septembrie 19, 2024
No menu items!

Câmpia Turzii are medaliat cu bronz la judo!

Cele mai citite

În weekendul 14-15 septembrie, la Pitești, s-a desfășurat Finala Campionatului Național de Judo, categoria U15. Echipa ActivJudo a fost prezentă cu doi sportivi, obținând un rezultat notabil.

Harastosan Eduard, în categoria U15, 66 kg, a cucerit medalia de bronz, clasându-se pe locul 3. Performanța este cu atât mai impresionantă, având în vedere că la categoria de 66 kg au participat 31 de sportivi.

Nagy Akos, colegul său, a concurat în aceeași categorie, contribuind la prestigiul echipei ActivJudo.

 

„Medalie de bronz la Campionatul National U15 pentru ACS Activjudo din Campia Turzii! In perioada 14-15 septembrie, la Pitesti, s-a desfasurat Finala Campionatului National de Judo pentru categoria de varsta U15.

Echipa ActivJudo a participat cu 2 sportivi.

Rezultate:

Harastosan Eduard, U15, 66kg – locul 3 – medalie de bronz

Nagy Akos, U15, 66kg

Rezultatul acesta este extrem de valoros avand in vedere faptul ca la categoria 66 de kg la startul competitiei s-au aliniat 31 de sportivi.

Multumim colegilor de antrenament pentru ca prin antrenament fiecare coleg a contribuit cu cate un pic la succesul lui Edi.

Multumim Primariei si Consiliului Local al Municipiului Campia Turzii pentru ca ofera cele mai bune conditii la pentru practicarea judo-ului in Campia Turzii.

Multumim colegilor de antrenament si tuturor membrilor ACS ActivJudo care se implica si ne ajuta in pregatirea sportivilor.

Multumim sponsorilor Electrospeed, Klim Prod Com, Enetha, Agrosel, T&T Invest, Alktex Metraje, Agroszasz, Pizzeria Italiana Da Mario Crolla, Complexul Turistic La Broscuta, Viamso, Bunau Trans, Lamurean Trans, Ordino Home si Szvitanek.” ACTIVJUDO

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Video. PIZZONES, noul trend în materie de pizza, în Câmpia Turzii. Pizza proaspătă și autentică în doar 5 Minute!

Un nou concept gastronomic a sosit în Câmpia Turzii – PIZZONES, locația unde calitatea italiană întâlnește rapiditatea fără compromisuri....
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img