7.2 C
Cluj
vineri, septembrie 20, 2024
No menu items!

Video. PIZZONES, noul trend în materie de pizza, în Câmpia Turzii. Pizza proaspătă și autentică în doar 5 Minute!

Cele mai citite

Un nou concept gastronomic a sosit în Câmpia Turzii – PIZZONES, locația unde calitatea italiană întâlnește rapiditatea fără compromisuri. Cu o echipă dedicată și cu cuptoare speciale, PIZZONES oferă pizza proaspăt coaptă în doar 5 minute, folosind produse autentice italienești.

Clienții pot savura gustul inconfundabil al Italiei, garantat prin ingredientele de top și rețetele tradiționale. Fiecare pizza este pregătită cu pasiune și atenție la detalii, pentru a asigura o experiență culinară de neuitat.

PIZZONES este deja un nume cu care cei din zonă s-au obișnuit în vizitele pe care le-au făcut în Cheile Turzii, pe timpul verii, personalul iscusit de la PIZZONES “hrănind” mii de persoane.

PIZZONES promite să devină preferatul localnicilor și nu numai, prin angajamentul său față de calitate și implicarea echipei în a livra mereu cele mai bune preparate.

Locație se află în inima municipiului Câmpia Turzii, lângă primăria Câmpia Turzii, iar programul este de la 12.00 la 22.00.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Baza 71 Aeriană: „Exercițiul AMPLE STRIKE: cooperare internațională și misiuni complexe CAS în conformitate cu standardele NATO”

În cadrul exercițiului AMPLE STRIKE, piloții și personalul tehnic din Baza 71 Aeriană, alături de echipaje din țări precum...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img