7.2 C
Cluj
vineri, octombrie 18, 2024
No menu items!

Simona Neamț, un talent de neegalat în arta coafurii, recunoscut la nivel internațional!

Cele mai citite

Simona Neamț, o coafeză extrem de talentată și pasionată, și-a câștigat recunoașterea internațională după ce a urmat cursuri de specializare sub îndrumarea celebrului Georgiy Kot, unul dintre cei mai renumiți maeștri în arta coafurii.

„🎓 Finalizarea acestui proiect de diplomă marchează un moment important în parcursul meu academic și profesional. Prin intermediul cercetărilor realizate și a eforturilor depuse, am reușit să ating obiectivele propuse și să îmbunătățesc înțelegerea mea asupra temei abordate. Proiectul nu ar fi fost posibil fără sprijinul și ghidarea unor oameni deosebiți.

În mod special, doresc să le mulțumesc mentorilor mei, @victoria_schimbator și @georgiykot pentru îndrumarea continuă, sfaturile prețioase și încurajarea constantă pe parcursul întregului proces. Profesionalismul, răbdarea și dedicația lor au fost esențiale în dezvoltarea acestui proiect, iar contribuția lor valoroasă va rămâne o sursă de inspirație pentru viitorul meu.

De asemenea, sunt recunoscător familiei mele și prietenilor pentru susținerea morală și pentru faptul că au fost alături de mine în momentele de provocare.

#artavindeca #hairspecialists #hairstyles @davine @ethics.beauty”, Facebook Simona Neamț

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Lansarea Fundației Vertical Freedom la Cluj – Eveniment caritabil pentru susținerea pacienților oncologici. Andreea Marin va fi moderatoarea evenimentului

Fundația Vertical Freedom are onoarea de a anunța Gala de Lansare, un eveniment caritabil de mare amploare, ce va...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img