7.2 C
Cluj
vineri, octombrie 18, 2024
No menu items!

Elevii Școlii Gimnaziale Frata, protagoniștii unei expoziții de fotografie remarcabile

Cele mai citite

Elevii de la Școala Gimnazială Frata au avut ocazia de a-și expune talentul artistic în cadrul unei expoziții de fotografie, care a reunit lucrările realizate chiar de ei. Evenimentul a avut loc în contextul proiectului „Școala de fotografiere Arieș,” un program cofinanțat de Consiliul Județean Cluj, menit să dezvolte abilitățile creative ale tinerilor din comunitate.

Participarea în acest proiect a fost o experiență educativă și inspiratoare pentru elevii Școlii Gimnaziale Frata, mulți dintre aceștia descoperind o nouă pasiune. Proiectul „Școala de fotografiere Arieș” continuă să promoveze implicarea tinerilor în activități culturale și artistice, sprijinind astfel formarea unei generații de artiști vizuali talentați.

Această inițiativă reprezintă un pas important în educația non-formală, stimulând creativitatea și oferindu-le tinerilor oportunități de exprimare artistică.

„Expoziție de fotografii realizate de elevi la Școala Gimnazială Frata!

Mulțumim pentru invitație Școlii Gimnaziale Frata- director Prof. Teodor Bara și domnului fotograf, Luca Sebastian Vasile pentru implicarea în acest proiect.

Proiect care i-a făcut pe elevi să descopere arta fotografiei. Fotografiile expuse au fost realizate și de elevii Școlii Gimnaziale Frata care au descoperit asfel arta fotografiei!”, Facebook Centrul de Informare Turistica Frata

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Ștafeta Veteranilor Invictus – Ediția a XI-a va avea loc în 23 octombrie 2024

Ștafeta Veteranilor Invictus - Ediția a XI-a va avea loc în 23 octombrie 2024.   🇷🇴Turda găzduiește și în acest an...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img