7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

𝐏𝐫𝐢𝐦𝐮𝐥 𝐜𝐞𝐫𝐭𝐢𝐟𝐢𝐜𝐚𝐭 𝐝𝐞 𝐧𝐚ș𝐭𝐞𝐫𝐞 𝐞𝐦𝐢𝐬 𝐝𝐢𝐠𝐢𝐭𝐚𝐥, 𝐬𝐞𝐦𝐧𝐚𝐭 𝐝𝐞 𝐏𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫𝐮𝐥 𝐌𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐂â𝐦𝐩𝐢𝐚 𝐓𝐮𝐫𝐳𝐢𝐢

Cele mai citite

𝐏𝐫𝐢𝐦𝐮𝐥 𝐜𝐞𝐫𝐭𝐢𝐟𝐢𝐜𝐚𝐭 𝐝𝐞 𝐧𝐚ș𝐭𝐞𝐫𝐞 𝐞𝐦𝐢𝐬 𝐝𝐢𝐠𝐢𝐭𝐚𝐥, 𝐬𝐞𝐦𝐧𝐚𝐭 𝐝𝐞 𝐏𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫𝐮𝐥 𝐌𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐂â𝐦𝐩𝐢𝐚 𝐓𝐮𝐫𝐳𝐢𝐢

🧑🏻‍🍼Prin intermediul investițiilor și progreselor realizate în sistemul de stare civilă, începând de astăzi, vom putea emite și semna digital toate certificatele de naștere.

✅Astăzi, domnul primar – Dorin Nicolae LOJIGAN – a semnat primul certificat emis în format digital al micuțului, Alexandru Mihai, în prezența părinților săi, Mihai Cristian și Maria Diana. Acesta a fost al doilea certificat digital în județul Cluj, după cel de la Cluj Napoca.

📄Prin acest proces, fiecare familie va putea primi certificatul de naștere al copilului atât în format electronic, cât și tipărit sau mixt (digital și tipărit).

❗Practic, toate documentele necesare și toate procedurile birocratice au fost mult simplificate, pentru a veni în sprijinul cetățenilor Municipiului Câmpia Turzii.

💯Le mulțumim partenerilor noștri de la Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor Cluj pentru munca depusă pentru a genera această facilitate pentru cetățeni. Totodată, le mulțumim colegilor noștri din Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Câmpia Turzii.

ℹ️Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor din Municipiul Câmpia Turzii.

Direcția Relații cu Comunitatea

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

💙💚👩‍🎓🧀🍲🥧 Vă invităm cu bucurie la ediția a XVII-a a Festivalului Produsului Tradițional, susținut de studenții din anul IV...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img