7.2 C
Cluj
miercuri, februarie 28, 2024
No menu items!

30 de noi locuințe pentru tinerii municipiului Câmpia Turzii

Cele mai citite

✅Dezvoltarea municipiului continuă – construim 30 de locuințe pentru tineri

 

🆙A fost semnat contractul de execuție aferent obiectivului de investiții: „Construirea a 30 de unități locative destinate tinerilor marginalizați din Municipiul Câmpia Turzii, pe strada Laminoriștilor, nr. 145”, finanțat prin PNRR.

 

📈Asocierea câștigătoare a procedurii de atribuire este compusă din SC Kronos Life Construct SRL și SC Construct CC SRL, ambele din Târgu Mureș. Valoarea contractului de lucrări este de 10.241.259,86 lei, la care se adaugă TVA.

 

✔️Cele două societăți se obligă să elaboreze documentația aferentă și să execute lucrările de pregătire și construire a celor cinci 30 de apartamente menționate în contractul de finanțare semnat prin PNRR. De asemenea, contractul mai prevede și amplasarea unui număr de 10 stații de reîncărcare (20 de puncte) pentru vehicule electrice în Municipiul Câmpia Turzii. Termenul de finalizare al lucrărilor este de 28 de luni.

 

➡️Acesta este primul obiectiv de investiții care prevede construirea de locuințe din fonduri publice, în ultimii 13 ani, la Câmpia Turzii.

 

Direcția Relații cu Comunitatea

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Video. Paula Hriscu, celebra interpretă de folclor autentic, a făcut o mare surpriză unei familii din Câmpia Turzii

Într-un gest inedit și plin de căldură umană, celebra interpretă de muzică populară, Paula Hriscu, a oferit o surpriză...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img