7.2 C
Cluj
joi, iulie 25, 2024
No menu items!

Prefectul judeţului Cluj, Irina Munteanu, a primit vizita Excelenţei Sale, domnul Massimo Baggi, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Confederației Elvețiene în România

Cele mai citite

🇷🇴🇨🇭 Astăzi, 12 februarie, doamna Irina Munteanu, prefectul judeţului Cluj, a primit vizita Excelenţei Sale, domnul Massimo Baggi, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Confederației Elvețiene în România, la sediul Instituţiei. Excelenţa Sa a efectuat prima vizitǎ în judeţul Cluj de la preluarea mandatului.

✅ Discuţiile au vizat, în principal, modalitățile de dinamizare a relațiilor bilaterale, în principal în sectoarele economic, educațional, cultural și academic, având în vedere oportunitățile oferite de orașul Cluj-Napoca și județul Cluj.

✅ Un subiect de interes îl reprezintă fondurile substanțiale puse la dispoziție prin Programul de Cooperare Româno-Elvețian pentru proiecte din domenii diverse precum eficientizarea energetică, incluziune socială, mediu, infrastructură, învățământ secundar, cultural și academic.

➡️ Excelența Sa a subliniat importanța încurajării învățământului profesional, școlile vocaționale reprezentând o soluție de succes pentru a răspunde nevoilor pieței muncii actuale.

✅ Doamna prefect și-a exprimat aprecierea pentru sprijinul oferit de Confederația Elvețiană în dezvoltarea județului Cluj și a subliniat importanța continuării și a extinderii colaborării. Această întâlnire a oferit oportunitatea de a explora noi modalități de cooperare și de a consolida parteneriatele existente.

📊 Un ultim subiect abordat a vizat atragerea investitorilor elvețieni din sectorul micilor afaceri pe piața românească, în condițiile în care investițiile majoritare sunt realizate de mari companii elvețiene.

🤝🏻 La finalul întrevederii, ambele părţi şi-au arătat disponibilitatea de rămâne deschişi dialogului în vederea îmbunătăţirii relaţiilor bilaterale şi a concretizării unor colaborări viitoare.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Video. ANER- Tresar din vis ( Remake 2024)

ANER a promis și și-a ținut promisiunea! A scos remake-ul piesei care a rupt în anii 2000, Tresar din...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img