7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

9 Mai – marcată la Școala Gimnazială ”Mihai Vodă” Mihai Viteazu

Cele mai citite

Ziua de 9 mai, zi cu triplă semnificație: Ziua Europei, sfârșitul celui de-al doilea război mondial – Ziua Victoriei și Ziua Independenței, a fost marcată cum se cuvine și în cadrul Școlii Gimnaziale ”Mihai Vodă” Com. Mihai Viteazu.

Cu toții am sărbătorit  obținerea pentru a doua oară a titlului de Școală eTwinning, titlu care  reprezintă atât o recunoaștere a reușitei personale a profesorilor, cât și o confirmare a rezultatelor deosebite obținute de întreaga echipă eTwinning din școala noastră. De la ora 10, echipa Euroclub Mihai Viteazu  formată din elevii Suciu Ioana Gabriela, Vîtcă Adrian Cătălin, Vovea Lavinia Aurora și Ilea Sonia sub coordonarea doamnei profesor Arion Daniela Maria,  a participat la Faza Națională a Concursului Euro Quiz 2023. Concursul are drept scop încurajarea lucrului în echipă, îmbogățirea cunoștințelor despre Europa și Uniunea Europeană și dezvoltarea abilităților de rezolvare a problemelor în rândul elevilor din ciclul gimnazial, cultivarea unei atitudini critice în rândul tinerilor și conștientizarea valorilor cetățeniei active și democratice. Participarea la acest concurs a presupus  răspunsul rapid și corect la  50 de întrebări prestabilite din diverse arii de cultură generală precum istorie, geografie, artă, gastronomie etc., într-un timp limitat. Grupul de elevi ne-a reprezentat cu cinste, alături de alte 9 echipe calificate din județul Cluj.

Elevii din clasa a VIII-a au realizat postere despre Uniunea Europeană, iar cei din clasele a V-a și a VI-a au marcat ETwinning Day, prin prezentarea celor două proiecte în care sunt implicați: ”My engineer hands, my strong foundation”  și ”Eat right, Future bright

Împreună cu elevi din Turcia, Italia, Spania, Grecia, Cipru, Ucraina, Azerbaijan și Georgia, elevii noștri învață lucruri interesante despre cum să se protejeze în caz de cutremur, cum să se hrănească sănătos, formându-și competențe de comunicare în limba engleză, de muncă în echipă și de utilizare a platformelor educaționale.

Încă o dată se demonstrează că și în mediul rural elevii beneficiază de o educație de calitate. Felicitări tuturor!

Conducerea școlii

                                         

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

💙💚👩‍🎓🧀🍲🥧 Vă invităm cu bucurie la ediția a XVII-a a Festivalului Produsului Tradițional, susținut de studenții din anul IV...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img