7.2 C
Cluj
duminică, mai 26, 2024
No menu items!

Performanță remarcabilă pentru Bianca Podar, elevă a Școlii Gimnaziale Avram Iancu Câmpia Turzii

Cele mai citite

Bianca Podar este o tânără în vârstă de 15 ani, elevă a Școlii Gimnaziale Avram Iancu din Câmpia Turzii, care va participa, în perioada 12 – 14 mai, la faza națională a olimpiadei „Lectura ca abilitate de viață” care se va desfășura la Constanța.

Bianca este o elevă foarte sârguincioasă și perseverentă, până acum, pe clasa a 8-a, terminând clase de gimnaziu cu media 10.

Bianca a ajuns la faza națională după ce a trecut, pe rând, de toate etapele. În data de 29 aprilie, Bianca a trecut de proba scrisă la olimpiadă, urmând ca la Constanța, proba orală să fie definitorie.

Am întrebat-o pe Bianca cu ce gânduri merge la Constanța, iar răspunsul ei a venit îndată:

Bianca Podar: În ciuda programului ocupat al unui elev de clasa a 8 a, am reușit să îmi fac timp și pentru concursuri școlare. Am fost la 5 olimpiade diferite doar anul acesta, cu rezultate inedite la trei din ele: mențiune la cea de română, locul 3 pe județ la istorie și, bineînțeles, am ajuns la etapa națională, proba orală, la cea referitoare la lectura. În ciuda importantei nivelului la care concurez, mereu îmi fac timp să scriu lucruri amuzante pe ciorna ori mici poezii, chiar să desenez mici ciupercuțe, familiare profesoarei mele de matematica de pe teste. Nu privesc aceste olimpiade ca pe niște concursuri rigide, ci mai degrabă experiențe din care pot învăța, indiferent de rezultat. Sper ca voi putea reprezenta atât municipiul Câmpia Turzii, alături de comuna din care provin, cât și școala și profesorii care mi-au stat în spate în cadrul probei orale de la Constanța, chiar întregul județ Cluj, reușind sa îi fac pe toți mândri.

Succes, Bianca!

 

 

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Ghiță Munteanu a împlinit 50 de ani! A lansat o melodie chiar în ziua când a petrecut cu prietenii apropiați

Pe data de 25 mai, Ghiță Munteanu, renumitul cântăreț de muzică populară și de petrecere, a marcat o etapă...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img