7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Adevărata performanță sportivă. Leii Rugby Câmpia Turzii. Cosmin Oltean: „Ne batem la podiumul național”

Cele mai citite

Clubul Leii Rugby Câmpia Turzii a fost prezent la „Turneul Olteniei”, competiția sportivă dedicată U8, ce s-a desfășurat la Râmnicu Vâlcea și care a contat pentru Turneul Național de Mini-Rugby.

Oltean Cosmin, antrenorul echipei Leii Rugby Câmpia Turzii a declarat pentru aspress.ro următoarele:

„Cu Steaua și cu Șoimii București am avut meciuri foarte grele având în vedere că echipele din București au posibilitatea să se vadă în fiecare weekend și să facă experiență. Noi, aici, avem echipe puține în campionat și deplasările la regionale sunt cu distanțe mari. (Timișoara, Sibiu, Arad, Baia Mare- foarte greu pentru costuri). Dar una peste alta ne batem la podium național și în acest moment suntem pe podium. Părinții copiilor din Câmpia Turzii fac eforturi foarte mari să susțină acest minunat sport. Împreună facem ceva pentru acest sport, pentru copii noștri pentru comunitatea noastră. Etapa următoare este decisiva pentru noi, având în vedere că jucăm cu urmăritori noștri direcți Rugby Academi. Acel meci va fi decisiv pentru noi. Victoria cu Rugby Academi ne duce pe podium, indiferent ce se va întâmpla în ultima etapă.

Pentru aceasta deplasare s-a făcut un proiect la Consiliul Județean în următoarea perioadă o să merg să depun deconturile.”, Cozmin Oltean, antrenor Leii Rugby Câmpia Turzii.

 

 

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

💙💚👩‍🎓🧀🍲🥧 Vă invităm cu bucurie la ediția a XVII-a a Festivalului Produsului Tradițional, susținut de studenții din anul IV...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img