7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Andreea Onița & Marius Păcuraru și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Andreea, PR-ul Bazei 71 Aeriană: Sunt fericită și împlinită!

Cele mai citite

Andreea Onița & Marius Păcuraru și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Andreea, PR-ul Bazei 71 Aeriană: Sunt fericită și împlinită!

În frumoasa zi de 28 octombrie, zi mirifică de toamnă, cu multă căldură și cer senin, locotenent Andreea Onița, responsabila cu comunicarea Bazei 71 Aeriană Câmpia Turzii și-a unit destinele cu locotenent Marius Păcuraru, Contabil șef la Batalionul 3 Artilerie Antiaeriană „Potaissa”.

Aceștia au avut un eveniment de povestit nepoților, într-un cadru de poveste, la Milexim Ballroom Events Style. Că vorbim de părinți, nași, domnișoare și domnișori de onoare, invitați,  ș.a.m.d.- toți au fost deosebiți și implicați în realizarea nunții!

Andreea și Marius au spus un „DA” hotărât în fața ofițerului de stare civilă din cadrul primăriei Turda și ulterior, mirii au primit binecuvântarea lui Dumnezeu la Catedrala din Turda, unde un sobor format din 5 preoți și un diacon au săvârșit Sfânta Taină a căsătoriei.

Marea petrecere a avut loc la Milexim Ballroom din Câmpia Turzii iar responsabilii cu distracția au fost Trupa Bachus din Orăștie și Eduard Sanda & Cleopatra Stratan, cei doi din urmă fiind și invitați la nuntă.

Nuntă a fost o petrecere pe cinste, încă de la începutul evenimentului mirii împreună cu invitați de seamă din toată România s-au distrat la cote maxime. Bucatele alese, băuturi fine și muzica bună au făcut ca cel mai frumos eveniment pentru Andreea & Marius să fie cu adevărat unic!

Casă de piatră, Andreea & Marius!

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

💙💚👩‍🎓🧀🍲🥧 Vă invităm cu bucurie la ediția a XVII-a a Festivalului Produsului Tradițional, susținut de studenții din anul IV...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img