7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Săptămâna Verde’’ la Compania de Apă Arieș – Sute de elevi și preșcolari au vizitat obiectivele CAA

Cele mai citite

🌳💦,,Săptămâna Verde’’ la Compania de Apă Arieș – Sute de elevi și preșcolari au vizitat obiectivele CAA

 

👫Sute de elevi și preșcolari din municipiile Turda, Câmpia Turzii și comunele din arealul de deservire al CAA, au descoperit în cadrul programului ,,Saptămâna Verde’’circuitul apei, prin intermediul Companiei de Apă Arieș. Pe parcursul săptămânii trecute, sute de copii și tineri au vizitat obiectivele CAA și au învăţat de unde vine apa care ajunge în casele lor, despre Staţia de Tratare a apei potabile din Turda, laboratoarele de analize sau despre Staţia de Epurare a apelor uzate de la Câmpia Turzii.

 

✅ℹ Elevii au învăţat multe lucruri interesante despre traseul apei, de la extragerea ei din subteran sau captarea de la surse până la epurarea apei şi deversarea acesteia în râul Arieș cât și informații esențiale despre importanța apei și păstrării unui mediu cât mai curat și sănătos.

 

💧Grupurile de elevi sunt însoțite în vizite de către reprezentanţi ai Companiei de Apă Arieş care le explică în detaliu cum este captată apa, unde se acumulează, cum şi cu ce este tratată aceasta pentru a fi potabilă și a ajunge la robinetele din casele lor, cum este epurată apa menajeră și redată cursurilor de apă curgătoare, despre analizele efectuate în laborator și, nu în ultimul rând, le oferă informaţii preţioase despre necesitatea protejării surselor de apă și a mediului înconjurător.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

💙💚👩‍🎓🧀🍲🥧 Vă invităm cu bucurie la ediția a XVII-a a Festivalului Produsului Tradițional, susținut de studenții din anul IV...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img