7.2 C
Cluj
joi, noiembrie 30, 2023
No menu items!

Ansamblul Folcloric „Ardeleana”- 30 de ani de pasiune pentru cultura românească

Cele mai citite

Câmpia Turzii, 20 octombrie 2023

Într-o seară plină de emoție și tradiții, Ansamblul Folcloric „Ardeleana” a sărbătorit cu fast împlinirea a 30 de ani de la înființare. Fondat în anul 1993, Ansamblul Ardeleana a adus în lumina reflectoarelor moștenirea culturală românească, îmbinând pasiunea pentru dans, muzică și arta tradițională.

Cu o poveste plină de succes și perseverență, membrii ansamblului și-au dedicat viața promovării și conservării patrimoniului cultural al României. De-a lungul anilor, au susținut spectacole memorabile atât în țară, cât și în străinătate, aducând în fața publicului diversitatea și frumusețea dansurilor populare și a muzicii tradiționale românești și au fost promotorii municipiului Câmpia Turzii în toată lumea.

Ansamblul Folcloric Ardeleana promite să continue să ofere publicului emoție, tradiție și frumusețe, păstrând vie flacăra autenticității culturale românești pentru multe generații ce vor urma.

În cadrul evenimentului au fost premiați toți membrii ansamblului, muzicanții, soliștii și cei care au susținut activitatea extraordinară de-a lungul timpului.

La eveniment au participat edilul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, și Prefectul județului Cluj, Irina Munteanu, ambii fiind premiați pentru susținerea necondiționată pe care au arătat-o ansamblului de-a lungul anilor.

La mulți ani tradiționali!

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Târgul de Crăciun, la Turda, în perioada 5-17 decembrie

Magia Târgului de Crăciun ajunge la Turda.🎅🏻   ❄️În perioada 5 - 17 decembrie, vă invităm să participaţi la Târgul de...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img