7.2 C
Cluj
joi, iulie 25, 2024
No menu items!

Florin Cuc, speaker în cadrul evenimentului „Harta antreprenoriatului de succes” alături de Andy Szekely și Cristina Chiriac

Cele mai citite

Florin Cuc, cel care a pus bazele companiei Arhivatorul, este omul care are o experiență de peste 30 de ani în domeniu antreprenoriatului. De câțiva ani încoace, Florin Cuc a înțeles importanța educării financiare și a dezvoltării personale. După multe sisteme implementate în cadrul companiilor sale, mult studiu și multe încercări, Florin Cuc a devenit un speaker tot mai invitat în cadrul conferințelor cu specific. Experiența avută de-a lungul anilor în domeniul antreprenoriatului îl „obligă” să spună și altor persoane că viața de antreprenor are și suișuri și coborâșuri…

„Ieri la evenimentul Harta antreprenoriatului de succes, alaturi de alti speakeri printre care Andy Szekely , Cristina Chiriac si altii am avut ocazia sa arat la peste 100 de antreprenori ce inseamna perseverenta si consecventa in antreprenoriat. Din experienta de 30 ani in domeniu am scos in evidenta faptul ca un antreprenor se ridica, cade, se ridica , cade si iar se ridica, insa cel mai important lucru in aceasta ecuatie este ca ridicarile sa fie cu una mai mult.

In fond noi ca antreprenori trebuie sa fim constienti ca traim cu dosarul de faliment pe birou, indiferent cat suntem de mari sau de mici, lucru care poate fi cauzat fie de deciziile interne proaste, fie de factori externi.

La final am aratat cum Arhivatorul functioneaza foarte sistemic, cum echipa de management impreuna cu mine lucram la afacere nu in interiorul afacerii.

Sistemul implementat de noi se numeste Sistemul de operare antreprenoriala SOA, un sistem simplu si foarte eficient pe care l-am dezvoltat dupa cartea Tractiune scrisa de Gino Wickman.

Este foarte adevarat ca exista mai multe sisteme prin care poti conduce o companie insa pentru mine acesta mi sa potrivit ca o manusa dintre toate cate le-am incercat.

Si drept multumire lui Dumnezeu ca mi-a pus aceasta carte in mana sunt dispus sa ajut pe oricine vrea sa implementeze sistemul SOA si are nevoie de ajutor.

Felicitari Daniel Ilea pentru organizare!” Facebook Florin Cuc

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Video. ANER- Tresar din vis ( Remake 2024)

ANER a promis și și-a ținut promisiunea! A scos remake-ul piesei care a rupt în anii 2000, Tresar din...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img