7.2 C
Cluj
joi, iulie 25, 2024
No menu items!

Bayern Câmpia Turzii aduce viață nouă stadionului de la Lut

Cele mai citite

Câmpia Turzii este martora unei transformări remarcabile în lumea fotbalului local, pe măsură ce echipa de fotbal Bayern Câmpia Turzii se angajează într-un proiect ambițios de revitalizare a vechiului stadion de la Lut.

Stadionul de la Lut, care a servit ca loc de întâlnire pentru generații de fani, primește acum o nouă viață prin eforturile susținute ale echipei și ale comunității locale. Stadionul de la Lut a fost locul unde sute de meciuri s-au disputat de către echipele de copii și juniori din cadrul clubului ISCT.

Exact ca la o casă, dacă nu întreții totul se distruge, exact așa este și situația terenul de fotbal de la Lut. Bayern Câmpia Turzii are promisunea administrației locale că în Baza Sportivă Lut o să fie făcute investiții aferente renovării vestiarelor și a grupurilor sociale.

Bayern Câmpia Turzii, prin antrenorii și părinții celor ce fac parte din familia Bayern, au început să lucreze la întreținerea gazonului, toaletarea și salubrizarea zonei, totul pentru a oferi o experiență confortabilă și sigură celor care practică fotbalul.

Bayern Câmpia Turzii și-a propus să creeze un loc de întâlnire nu doar pentru iubitorii de fotbal, ci și pentru întreaga comunitate.

Bayern Câmpia Turzii devine un exemplu de determinare, demonstrând că investițiile în infrastructură pot aduce nu doar succes sportiv, ci și o conexiune mai puternică între echipă și comunitate.

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Video. ANER- Tresar din vis ( Remake 2024)

ANER a promis și și-a ținut promisiunea! A scos remake-ul piesei care a rupt în anii 2000, Tresar din...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img