7.2 C
Cluj
luni, aprilie 22, 2024
No menu items!

Pierdere imensă pentru PSD Câmpia Turzii. Gicu Rece pleacă din partid!

Cele mai citite

Unul dintre cei mai respectați oameni din PSD Câmpia Turzii a decis să plece din partid. Gicu Rece, membru PSD de 23 de ani, pleacă din PSD Câmpia Turzii cu un gust amar. Motivele plecării din partid au fost prezentate într-o postare pe pagina de facebook! Oricum este privită această plecare, este o pierdere imensă pentru PSD Câmpia Turzii!

„Dragii mei, mintea, conștiința și educația mea, refuză să facă orice compromis cu actuala gașcă instalată forțat la PSD Câmpia Turzii!

După 23 de ani de muncă, loialitate și speranță pentru o schimbare în bine a mentalităților și a modului de a acționa, în PSD Câmpia Turzii s-a ajuns la un punct peste care nu se mai poate trece.

Într-o situație atât de mizeră PSD Câmpia Turzii nu a mai fost niciodată!

Nu știu ce interese sunt, dar e clar că sunt din moment ce au susținere elemente care ani de zile au lovit această organizație, au denigrat-o și au erodat-o până la distrugere, mai ales din interior.

Mare parte a echipei, a membrilor și votanților PSD, sunt oameni serioși, corecți, cu principii sănătoase și pe ei nu ai voie să îi minți sau să îi amăgești nici măcar în intenție. Dar totuși aceste lucruri se întâmplă!

Ne-am trezit cu tot felul de personaje episodice, impuse, „salvatori” și „reformatori” fără nici un fel de substanță. Nimănui nu îi este clar ce trebuia salvat la organizația PSD Câmpia Turzii, care la ultimele alegeri, a scos cel mai bun rezultat la nivel de municipii din județ!?

Au venit, au plecat și au revenit la conducerea locală niște persoane rupte de realitate, a căror viață socială se întreține pe terase și prin instanțe de judecată, care au rupt demult legătura cu oamenii, având aceeași retorică bolnăvicioasă, cu aceleași minciuni, promisiuni deșarte, personaje în care cetățenii nu mai au deloc încredere și speranță. Și da, alegătorii au întotdeauna dreptate, pentru că ei înțeleg foarte bine că interesul personal de moment nu oferă garanții nici față de membrii organizației, nici față de cetățeni, dacă nu ai respectat minimum de promisiuni luate.

Membrii PSD sunt educați, înțelegători, cu mult bun simț, dar nu sunt fraierii nimănui!

Aroganța fără margini, sfidarea, dictatura prostească au adus PSD Câmpia Turzii într-o degringoladă, lipsă de încredere, motivație și implicare, fără precedent!

Oricât se încearcă a se prezenta publicului că organizația e unită, puternică, totul e doar fum și fumuri!!!

Acești „surzi”, care trăiesc în „lumea lor”, ruptă de realitate, au mutilat, schilodit, au umilit familia PSD Câmpia Turzii!

Adevărații dușmani ai PSD Câmpia Turzii au revenit, au fost impuși, fără nici o noimă, logică. Acești maeștrii ai răului, Venerabili de carton, distrug orice șansă de a construi binele comunității noastre.

Venerabililor, pe mine m-ați făcut imun, după 3 ani de atacuri constante(inclusiv acum recent), după ce mi-ați târât familia prin toate minciunile și mizeriile voastre, după amenințările și tic-tac-urile voastre!

„Succes-uri la insucces-uri!”

Munca mea, pentru cetățenii municipiului, pentru comunitate nu se va opri, în ciuda tuturor obstacolelor, dar o să continue doar alături de oameni care doresc cu adevărat binele Câmpiei Turzii, doar alături de echipa care a muncit și a dezvoltat municipiul nostru drag!

Îi mulțumesc d-lui Primar Dorin Nicolae Lojigan, PNL și celorlalte partide din oraș care au avut decența, diplomația și respectul față de persoana mea, calități total inexistente pentru unii papagali din noua gașcă reinstalată la PSD Câmpia Turzii.

Mulțumesc din suflet tuturor celor care m-au susținut, mă susțin și mă vor susține, care au avut și au încredere în mine. Vă respect, vă prețuiesc și vă asigur că rămân același OM, cu suflet mare, cu bune și mai puțin bune, departe de a mă considera perfect, dar un simplu muritor care nu mai acceptă să fie umilit, batjocorit de un clan sau grupuri de interese, aduse să distrugă.

Vă îmbrățișez cu drag.” A fost postarea lui Gicu Rece!

Doamne ajută!

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un turdean și un clujean revoluționează comerțul online cu Piața-AMZ.ro, site-ul pentru produse resigilate la prețuri corecte

Într-o lume în care consumatorii caută mereu opțiuni convenabile și accesibile, doi antreprenori din inima municipiului Turda au adus...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img