7.2 C
Cluj
luni, aprilie 22, 2024
No menu items!

Bucuria sărbătoririi Hramului Sfințiilor Arhangheli Mihail și Gavriil- Parohia Sâncrai

Cele mai citite

În data de 8 noiembrie, Biserica Ortodoxă sărbătorește ultima mare sărbătoare până la începutul postului- Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil. Parohia Sâncrai și-a celebrat hramul într-o atmosferă de sărbătoare și rugăciune comună. Binecuvântările lui Dumnezeu au fost presărate peste enoriașii participanți la Sfânta Liturghie. Un sobor format din 7 preoți au săvârșit slujba și imediat după Părintele Petre Șerban, invitatul special al evenimentului venit tocmai de la Catedrala din Târgu Mureș, a ținut un cuvânt de învățătură incredibil. Dragostea cu care vorbea părintele a stârnit lacrimi în rândul credincioșilor.

La final, Pr. Paroh Cătălin Bucevschi a transmis mulțumiri celor prezenți precum și mesajul edilului Lojigan, absent motivat de la eveniment, acesta fiind la București pentru semnarea unui contract foarte important pentru infrastructura din Câmpia Turzii.

În ziua hramului Bisericii Ortodoxe „Sf. Arhangheli Mihail și Gavril”, îmi îndrept gândurile cu căldură și respect către dumneavoastră, dragi preoți – Cătălin Bucevschi și Alin Mazăre, slujitorii acestei comunități spirituale. Cu prilejul sărbătoririi arhanghelilor ocrotitori, vă doresc lumina și binecuvântarea divină să pătrundă în fiecare colț al bisericii voastre și în inimile credincioșilor. Slujba voastră aduce lumină în viața celor ce vă caută sfatul și alinarea în clipele de încercare. Sărbătorind împreună această zi deosebită, să vă simțiți îmbrațișați de iubirea divină și de recunoștința celor cărora le-ați ghidat pașii spre credință. Cu fiecare rugăciune rostită, cu fiecare slujbă sărbătorită, aduceți comunitatea mai aproape de divin și întăriți legăturile frățești. Lumina arhanghelilor să vă călăuzească mereu harul divin în slujba voastră și să aducă pace și lumină în inimile tuturor celor ce vă trec pragul”, Primarul Muncipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae LOJIGAN. 

Bucuria a fost cu atât mai mare cu cât corul parohiei a dat răspunsurile sfintei liturghii într-o manieră extraordinară.

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un turdean și un clujean revoluționează comerțul online cu Piața-AMZ.ro, site-ul pentru produse resigilate la prețuri corecte

Într-o lume în care consumatorii caută mereu opțiuni convenabile și accesibile, doi antreprenori din inima municipiului Turda au adus...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img