7.2 C
Cluj
duminică, mai 26, 2024
No menu items!

Video. Atunci când așchia nu sare departe de trunchi. Antonia Pop revine în folclorul autentic

Cele mai citite

Antonia Pop, fiica îndrăgitului interpret Marius Ciprian Pop, a revenit în folclorul românesc cu un vibe pozitiv, cu dorință și cu multă speranță.

Înzestrată de Dumnezeu cu alese valențe, Antonia va fi în cel mai scurt timp pe marile scene ale României, pe micile ecrane și, un reper în ceea ce privește autenticitatea românească.

Spuneam mai sus că a revenit în folclorul românesc… ei bine, când era micuță, la vârsta de 8 – 9 anișori, Pr. Marius Ciprian Pop a purtat-o pe Antonia la mai toate spectacolele dânsului, cântând alături de dânsul folclor autentic. https://youtu.be/XvAxxpuH4Xs?si=pMTYmqcmQiLQzalX

Despre Părintele Marius Ciprian Pop nu putem spune foarte multe pentru că toată țara această frumoasă știe cine e: un om vertical, patriot adevărat, promotor al credinței în Dumnezeu și al folclorului românesc; un Om cu care este bine să te întâlnești cel puțin o dată în viață.  Spunem doar atât: Dacă am fi avut un președinte de țară precum e Marius Ciprian Pop eram în topul țărilor din Uniuniea Europeană!

Revenind la Antonia, ea nu a fost niciodată departe de latură artistică, însă acum parcă a „renăscut” în ceea ce privește promovarea virtuților românești.

Cu siguranță, Antonia este un mare plus pentru zona folclorică a Transilvaniei și așteptăm, încă de pe acum, noi proiecte și cântece care să ne îmbucure inima și sufletul.

Felicitări, Antonia!

Mai jos aveți noul clip al cântecelor: Bine faci, bine găsești! / Doamne, eu Te rog pe Tine!

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Ghiță Munteanu a împlinit 50 de ani! A lansat o melodie chiar în ziua când a petrecut cu prietenii apropiați

Pe data de 25 mai, Ghiță Munteanu, renumitul cântăreț de muzică populară și de petrecere, a marcat o etapă...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img