7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Cea mai iubită antrenoare de volei din zona Turda – Câmpia Turzii s-a căsătorit. Sorina Mocan a fost surprinsă de „fetele sale” la ieșirea din starea civilă

Cele mai citite

Bucurie de nedescris pentru cea mai iubită antrenoare de volei din zona Turda – Câmpia Turzii. Sorina Mocan ( voleibalistă la Universitatea Cluj) s-a căsătorit cu Vlad Toma ( rugbyst la Universitatea Cluj) în data de 22 iulie.

Supriza mare, până la lacrimi de bucurie, i-a fost făcută de voleibalistele pe care Sorina le pregătește. Fetele din Turda și Câmpia Turzii au venit, însoțite de părinți și bunici pentru a oferi felicitări, flori, baloane și… emoții.

Sorina a fost impresionată până la lacrimi de gestul frumos al micuțelor voleibaliste.

Sorina Mocan a fost liderul echipei ACS Volei Turda în scurta activitate a clubului (3 ani), timp în care a reușit promovarea în Divizia A Volei. De cealaltă parte, Vlad Toma este un rugbyst important al echipei U Cluj și în perioada în care ACS Volei Turda a activat, era preparatorul fizic al echipei.

Nunta a fost una semi tradițională, invitații din toată țara putând vedea frumoasele tradiții ardelenești. Distracția la salonul de nunți a fost una pe măsură, nuntașii petrecând până în zori de zi.

Dragi miri, Sorina și Vlad, redacția aspress.ro vă dorește casa de piatră și multă fericire!

 

 

 

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

💙💚👩‍🎓🧀🍲🥧 Vă invităm cu bucurie la ediția a XVII-a a Festivalului Produsului Tradițional, susținut de studenții din anul IV...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img