7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Podcast de zece… cu dr. Sergiu Pătcaș, medicul cu mâini de aur și suflet de înger

Cele mai citite

M-am tot gândit cum să redactez acest articol ținând cont că am purtat discuții, în cadrul podcastului, cu unul dintre cei mai iubiți oameni din Câmpia Turzii. Oameni, nu doctori. Ei bine, în cadrul podcastului de zece am fost plăcut impresionat de smerenia doctorului Pătcaș. Deși ar putea să fie un arogant prin definiție, Sergiu Pătcaș alege să fie simplu și pe înțelesul tuturor. Muncitor până la cer, pasionat la maxim, dr. ginecolog Sergiu Pătcaș a reușit să își atragă foarte multă simpatie timp de 5 ani, la Spitalul Dr. Cornel Igna Câmpia Turzii.

Pentru a evidenția iubirea și atașamentul cetățenilor municipiului Câmpia Turzii și nu numai, am copiat câteva gânduri de la postarea edilului Lojigan cu privire la plecarea doctorului Pătcaș din Spitalul Dr. Cornel Igna Câmpia Turzii.

„Mulțumesc și eu Domnului Doctor, pentru monitorizarea sarcinii până în momentul de față timp de 7 luni! Un medic exemplar, mult succes în continuare!”

„Un om minunat care chiar a dat dovada de mult profesionalism,este o pierdere mare pentru spitalul din Câmpia Turzii.”

„Mii de mulțumiri pentru tratamentul acordat, proceduri respectata a la carte, în plina pandemie o perioada grea, alături de dctor Csergo,doresc întregului personal medical și administrativ, serviciului Smurd mult succes în activitate!”

„Felicitări Sergiu, you are the best! Suntem mândri de tine pentru tot ceea ce faci!”

„Deci fara cuvinte nu pot concepe ca o sa plece si ultimul doctor priceput, si cu experienta de a salva oamenii, tot mereu asa se intmpla ce e bun pleaca sincer imi pare foarte rau ca nu o sa mai fiti succes in cariera doamne ajut”

„Cu siguranța multe mamici ii datoreaza domnului doctor mii de multumiri! Mult succes si impliniri!”

„Un doctor foarte bun, medicul meu de 3 anii, mereu a dat tot posibilul sa ma facă bine, a cautat soluții și acum sunt mai bine datorita lui, imi pare tare rău că pleacă. O pierdere foarte mare pt spitalul din câmpia turzi, după părerea mea cel mai bun dr ginecolog.”

„Un medic și tot odată un om extraordinar, cum de altfel reiese din sutele de mesaje de RESPECT față dânsul!!!

Chiar dacă, sarcina, nu o duc pana la final cu dânsul, am avut parte de acea încredere, liniște si siguranță că totul este și va fi bine!”

„Va doresc să practicați aceasta meserie încă zeci de ani și sa aveți parte de tot respectul celor care vă înconjoară!”

Deci… nu mai rămâne decât să vizionați podcastul. Enjoy!

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

💙💚👩‍🎓🧀🍲🥧 Vă invităm cu bucurie la ediția a XVII-a a Festivalului Produsului Tradițional, susținut de studenții din anul IV...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img