7.2 C
Cluj
miercuri, iunie 19, 2024
No menu items!

Colegiul Tehnic Victor Ungureanu a marcat Ziua Națională a României printr-o serie de activități educative

Cele mai citite

Ziua Națională a României a fost un bun prilej pentru instituțiile de învățământ din zonă să își arate aprecierea și iubirea față de țară. Așadar, mai multe activități intense au fost marcate la Colegiul Tehnic Victor Ungureanu, la inițiativa dnei director, Monica Cherecheș. Elevii au pregătit un moment artistic, concurs de eseuri, au fost îmbrăcați în port tradițional românesc și au putut învăța din cuvintele rostite de îndrăgita profesoară de istorie, Legenda Denisa.

Felicitări pentru acest concept!

„🇹🇩 La inițiativa doamnei director, prof. Monica Cherecheș, Colegiul Tehnic „Victor Ungureanu” a găzduit o serie de evenimente dedicate celebrării Zilei Naționale a României. sub genericul „Nu uita că ești român!”, în perioada 27-29 noiembrie 2023.

🇹🇩 Elevii Larisa Baștea, Alexandra Lacatoș și Aurelian Cozma, coordonați de către doamna bibliotecară Cristina Goia și doamna profesoară Cristina Șopterean, au pregătit un moment artistic care a adus un omagiu special spiritului național și valorilor românești.

🇹🇩 Doamna profesor doctor Denisa Legenda a vorbit elevilor despre semnificația zilei de 1 Decembrie, subliniind importanța acestui moment istoric.

🇹🇩 S-a desfășurat a doua ediție a Concursului de eseuri „Povești despre Unire”, care a reunit elevi pasionați de istorie și literatură. Participanții au demonstrat creativitate și cunoștințe solide despre evenimentele ce au condus la Marea Unire de la 1918.

🇹🇩 Aceste activități au contribuit nu doar la sărbătorirea Zilei Naționale a României, ci și la consolidarea identității naționale și a sentimentului de unitate printre elevii Colegiului Tehnic „Victor Ungureanu”.”, Facebook Colegiul Tehnic Victor Ungureanu

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un nou turneu de minifotbal, lângă Turda!

🏆”FunCup 2024" - Ediția I 🏆   "FunCup 2024", care va avea loc pe 19-21 Iulie se va desfășura pe terenul...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img